Technieker

  • Georges Gilliotstraat, 2620 Hemiksem, België
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Wolf Oil Corporation is een bedrijf dat de wereld van de smeeroliën drastisch aan het veranderen is.

Dit zullen we ook blijven doen in de toekomst.  Wij zijn de uitdagers in onze sector en we durven anders te denken. Meer informatie kan je vinden op onze website www.wolfoil.com.

De sterke groei van onze eigen merken Wolf & Champion op internationaal niveau (verdeeld over meer dan 90 landen) samen met onze ambitieuze visie voor de toekomst, zorgt ervoor dat we op zoek zijn naar nieuwe medewerkers om samen verder te bouwen aan deze toekomst.

Functieomschrijving

Jouw uitdaging
 

Je staat in voor een optimaal onderhoud van de machines, zowel preventief als curatief waarbij je herstellingen uitvoert op mechanisch vlak.

Je houdt toezicht en biedt assistentie aan de machineoperatoren bij de ombouw van de machines.
 

Je bereidt het productieproces voor om een vlotte overgang tussen de verschillende producties te garanderen.
 

Tijdens de shiften zorg je voor een goede personeelsbezetting om zo een optimale productie te verzekeren.

Functie-eisen

Jouw profiel
 

Je bent in het bezit van een diploma A2 of A3 Electro-Mechanica en hebt reeds een aantal jaren ervaring in een industriële omgeving.
 

Je hebt een goede basiskennis van hydraulica en pneumatica. Daarnaast vormen noties van electriciteit en PLC een pluspunt.
Je beschikt tevens over een sterke hands-on mentaliteit.

Sporadisch werken in een twee-ploegensysteem schrikt je niet af.

Aanvullende informatie

Ons Aanbod
 

Een gevarieerde en uitdagende functie binnen een dynamisch Belgisch bedrijf met een internationaal profiel, waar nog tal van realisaties en veelbelovende projecten te verwachten zijn.
 

Je wordt opgenomen in een enthousiast team waar je kan rekenen op een degelijke opleiding en ondersteuning, maar waar je tevens voldoende ruimte krijgt om je vaardigheden ten volle aan te wenden en te ontwikkelen. Je speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de internationale activiteiten. Daarnaast kan je rekenen op een motiverend salarispakket, aangevuld met diverse extralegale voordelen.

Video's om te bekijken