Doorpasmodel maat 48

  • Zwolle, Nederland
  • Contract

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. 
Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken.

Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Binnen het specialisme 'Buying & Sales' werken wij er elke dag aan om het meest relevante assortiment te bouwen voor gezinnen in Nederland.

Functieomschrijving

Bij Wehkamp werken we dagelijks met een enthousiast team om mooie private label producten voor onze klanten te ontwerpen. Je vindt deze producten in allerlei categorieën terug. Bijvoorbeeld; banken, bedtextiel en de allerleukste fashion items. Deze producten worden helemaal zelf ontwikkeld, dit doen we samen met Designers, Buyers & Pasvormspecialisten. 

Ieder item moet de perfecte pasvorm hebben voor onze klant. Daarom zijn we op zoek naar doorpasmodellen die bij willen dragen aan de perfecte pasvorm van onze damesmode, sport- en badkleding. Tijdens het passen geef je feedback over hoe de kleding zit. 

Om in aanmerking te komen voor deze functie vragen we je om jezelf op te meten en een foto te sturen waar je helemaal op staat. Wanneer je niet voldoet aan onderstaande maten kom je helaas niet in aanmerking.

Functie-eisen

Wat zoeken wij?

Pasmodel maat 48
Lichaamslengte: ± 170 cm (175 cm maximaal)
Borstomvang: tussen 112 en 118 cm
Taillewijdte: tussen 96 en 102 cm
Heupwijdte: tussen 120 en 126 cm

Extra informatie

Het betreft een functie voor 2 tot 6 uur per week. De dag en het tijdstip is altijd in overleg.

Kom je uit de omgeving van Zwolle en vind je het leuk om kleding te passen?

Reageer dan nu!

Privacybeleid