Medewerker Financiële Klantenservice

  • Zwolle, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Lacent is net als wehkamp onderdeel van de wehkamp-groep. Lacent regelt de financiële afhandeling van alle bestellingen die worden gedaan bij wehkamp. Kortingen en speciale acties worden verrekend en de klant kan kiezen of er met iDEAL, creditcard, achteraf (na ontvangst van je pakketje), of in meerdere termijnen wordt betaald. Wie niet met iDEAL of creditcard betaalt wordt direct beoordeeld op kredietwaardigheid en de kans dat het om fraude gaat wordt ingeschat. Dat doen we volautomatisch, aan de hand van data en risicomodellen. Komen er goederen retour? Dan regelt Lacent direct de correcte terugbetaling. De financiële processen bij een grote eCommerce-speler zijn complex en een vak apart; dat is precies het specialisme van Lacent! 

Functieomschrijving

Voor de afdeling Operations zijn wij op zoek naar een collega met een winning mindset die met veel daadkracht en empathie de klanten van wehkamp te woord kan staan. De afdeling Operations van Lacent is geen doorsnee klantenservice-afdeling, maar behandelt de meest uiteenlopende vragen op financieel gebied. Je houdt je bezig met (terug)betalingen, het up-to-date houden van ons klantenbestand of je gaat in gesprek met een bewindvoerder of schuldhulpverlener. Deze onderwerpen vragen van jou dat je niet bang bent om beslissingen te nemen, waarbij je het klantbelang nooit uit het oog verliest en ook de (financiële) belangen van Lacent goed dient.

Functie-eisen

  • Minimaal MBO denk- en werkniveau
  • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden
  • Het vermogen en de drive om mee te denken met klanten en ze daadwerkelijk te helpen
    Proactieve werkhouding en klant- en resultaatgerichtheid
  • WFT-diploma Basis en/of Adviseur Consumptief Krediet is een pre
  • Kennis van schuldhulpverlening is een pre
  • Ervaring bij call center of incassobureau is een pre

Extra informatie

Het betreft een startersfunctie, waarbij je de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar de functie Kredietbeoordelaar. 


Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!
Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over Lacent? Neem dan contact op met Hayke Tjemmes via 038-4973306 of whatsapp hem op 06-40794583.

Privacybeleid