Tech Recruiter

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wehkamp is de afgelopen 65 jaar gegroeid en getransformeerd tot de grootste online retailer voor gezinnen in Nederland. Elke dag werken we hard om te worden herkend als de #1 in de hoofden en harten van onze klanten.  Wehkamp is marktleider op het gebied van online mode in Nederland. We houden ook de top drie posities in sport en vrije tijd, mooi & gezond, wonen & slapen en elektronica.

Multidisciplinaire teams zijn georganiseerd rond categorieën en de focus op klantervaring is de drijvende kracht achter onze groei. Wehkamp wordt nu beschouwd als een online shopping 'autoriteit' die advies en oplossingen biedt aan zijn klanten in een aantrekkelijke winkelomgeving. De toekomst van e-commerce is mobiel en dit staat centraal in alle technologische ontwikkelingen. Daarnaast is er constante innovatie rondom de customer journey en klantenservice.

Wehkamp is begonnen aan een transformatie om een ​​echte digitale organisatie te worden met de focus op het leveren en overtreffen van de winkelervaring voor gezinnen in Nederland. Beslissingen moeten gebaseerd zijn op data, inzichten moeten er voor zorgen dat we de klant goed begrijpen, we stellen prioriteiten op basis van impact en we versnellen alle onderdelen van de organisatie om voorop te blijven lopen in de Nederlandse e-commerce markt.

Functieomschrijving

Ben je 'in' voor een grote uitdaging? We gaan het aantal Technology 'hires' het komende jaar fors verhogen en daarvoor zijn we op zoek naar uitbreiding. Jij gaat meehelpen met het vinden van Digital People met de juiste mindset: Developers en engineers die gek zijn op hun vak en die wehkamp én zichzelf verder willen brengen. Jij vindt en bindt het talent dat past bij de principes van wehkamp.

Jij bent een 'Techie'. Je bent thuis in onze technology stack en je spreekt de taal van engineers en developers. Je snapt wat hen drijft en hoe wehkamp hierin ongekende kansen kan bieden.

Je bent méér dan thuis in LinkedIN en andere social media (zoals Stack, GitHub) en gebruikt alle andere mogelijkheden die voorhanden zijn om de juiste mensen te vinden voor onze vacatures. Je bent verantwoordelijk voor de hele recruitment-cycle.

Deze job wordt het komend jaar ambitieus en leerzaam. Wat er daarna gaat gebeuren kunnen we nu niet overzien. Daarom beginnen we met een jaarcontract. 

Functie-eisen

We willen snel beginnen! Daarom zoeken we een Tech recruiter die snel op stoom kan zijn. Jaren werkervaring is hierbij minder relevant dan de juiste werkervaring en vooral mindset.

 • Boolean search, talentpooling, LinkedIN… je kent het allemaal. En je hebt heldere ideeën over hoe je deze en andere middelen kunt inzetten om nog meer leverage te creëren.

 • Je bent bekend met onze technology stack (check ook even onze huidige Technology-vacatures!) en snapt hoeveel wehkamp voor Tech talent kan betekenen;

 • Je hebt bewezen een community builder te zijn. Je begrijpt de toekomstige talentbehoefte van wehkamp en bouwt daarop een netwerk van betrokken professionals.

 • Je bent resultaatgedreven, denkt groot en begint klein: je rekent vanuit een doel de te nemen stappen terug en gaat stap voor stap op je doel af. Executiekracht en finishing power!

 • Jij ownt het proces. Neemt HR Businesspartners, hiring managers en andere stakeholders mee. Je werkt samen. Op basis van draagvlak creëer je tractie.

 • Je hebt een digital mindset.


Entrepreneurial Ownership

Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te 'ownen'. We dagen je uit de lead te nemen: Neem je hiring teams aan de hand en gebruik jouw én hun expertise om geweldige hires te maken. Zo draag je bij aan ons gezamenlijk doel. Wees super nieuwsgierig, begin ermee en krijg er verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor terug.

Experience(d) to shape

Experimenteer op grote schaal! Onze customer focus en digital mindset zorgt ervoor dat we pionieren met ongekende impact. Maak daarvan gebruik en help mee om een ongekende Tech recruitment-experience neer te zetten! We bouwen al jaren aan ervaringen en vormen eCommerce sinds het begin. Multi-disciplinair en data driven.

Mutual Growth

Als jij groeit, groeit wehkamp. Groeit wehkamp, dan groei jij. Dat is de commitment die we met elkaar aan gaan. We hebben onze focus op persoonlijke ontwikkeling. Door doorlopend te onderzoeken, te leren, plezier te maken en te winnen. Zo groeien we elke dag!

Real Connections

Je bent verbonden met je collega's. We werken vanuit transparantie en vertrouwen, want we moeten het samen doen. Echte connecties. Eigenlijk moet je dit beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke status pagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

 1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview.
 2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in, waarbij je meerdere leden van het recruitment team spreekt.
 3. Zijn we positief? Dan plannen we een laatste gesprek in met Miranda Berkhof, onze Director People, Organization & Culture. Na dit gesprek hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

 

Wil jij jouw talent met ons delen? Reageer dan direct!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Hayke Tjemmes via 038-4973306 of whatsapp hem op 06-40794583.

Privacybeleid