Meeloop-/ afstudeerstage Bedrijfsadministratie (MBO/HBO)

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland.

Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken. Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden zij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is ons doel. Zo willen wij het verschil maken.

Functieomschrijving

Kijk achter de schermen van online retail en E-commerce. Tijdens je stage doe je bij ons natuurlijk veel ervaring op, maar je gaat ook echt bijdragen aan het succes van wehkamp. Samen bouwen we aan de toekomst van E-commerce én van jouw carrière! Learn. Laugh. Lead.

Wat ga je doen?

 • Controleren, analyseren en administratief verwerken van inkoopfacturen (goederen facturen/ kosten facturen) in het geautomatiseerde systeem;
 • Correspondentie crediteurenadministratie afhandelen;
 • Maken van uitgaande facturen aan leveranciers;
 • Maken van periodieke aanvullende boekingen in het geautomatiseerde systeem.
Voor een HBO student hebben we op de afdeling Controlling en/of accounting en reporting altijd verschillende specifieke opdrachten/projecten beschikbaar. Uiteraard vinden we het ook belangrijk dat dit aansluit bij jouw interesse, daarom bepalen we de inhoud van het project/onderzoek in overleg en op basis van jouw voorkeur. 

Functie-eisen

Dit is een meewerkstage/afstudeerstage voor 38 uur per week. We verwachten van jou het volgende:

 • Je volgt MBO opleiding niveau 4, met opleidingsrichting bedrijfsadministratie of HBO opleiding richting Bedrijfseconomie;
 • Kennis van het Office pakket;
 • Je bent communicatief vaardig met uitstekende schriftelijke vaardigheden in de nederlandse taal. Je bent pro-actief in je werkzaamheden en analytisch ingesteld.

Behalve een goede stagevergoeding bieden we je een omgeving waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen, maar waarin ook absoluut ruimte is voor plezier. Je krijgt de ruimte om jouw hoofdstuk bij wehkamp tot een succes te maken.

Entrepreneurial Ownership

Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen.

In jouw stage neem jij daarom de lead, maar je staat er natuurlijk niet alleen voor. Zo zorgen we samen voor een hele steile leercurve.

 

Experience(d) to shape

Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in ecommerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal en maken we samen het verschil voor de klant.

 

Mutual Growth

Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties.

Groei is een journey en leren doen we elke dag.

 

Real Connections

We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende stageplaats op ons hoofdkantoor te Zwolle en de mogelijkheid om jouw carrière een kick-start te geven.
 • De kans om werkervaring op te doen bij het grootste online warenhuis van Nederland.
 • Een ambitieus en dynamisch team met collega’s die je graag willen helpen om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Fulltime meeloopstage of afstudeerstage voor 38 uur in de week.
 • Een stagevergoeding.
Privacybeleid