Affiliate Marketeer

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Functieomschrijving

Als Affiliate Marketeer ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het aangaan van nieuwe samenwerkingen en het uitbouwen van de bestaande samenwerkingen met onze publishers. Je vertaalt de marketingstrategie van wehkamp naar (strategische) initiatieven voor het affiliate kanaal. Het analyseren van data is een van je dagelijkse taken. Daarnaast is het evalueren van ingezette campagnes en de performance van publishers een dagelijkse bezigheid. Je hebt oog voor het spotten van kansen om het affiliate marketingkanaal naar een nog hoger niveau te brengen. Zowel intern als extern ben jij het aanspreekpunt voor alle affiliate gerelateerde zaken. Je zult op dagelijkse basis schakelen met onze publishers en de contactpersonen bij ons eigen affiliate netwerk (Performance Horizon). Ook intern werk je nauw samen met o.a. developers om technische innovaties door te voeren.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt technische kennis op het gebied van affiliate marketing. Bruto/netto-keuringen, ontdubbelingen en productfeeds zijn voor jou gesneden koek. Met jouw uitstekend analytisch vermogen, zorg je dat jij uit de grote hoeveelheid beschikbare data juist díe kansen weet te vinden die zorgen voor de groei in het Affiliate kanaal.

Het team
Je valt in het Online Marketing-team en werkt nauw samen met 20 specialisten aan de optimalisatie van al onze kanalen (waaronder SEA, SEO, e-mail, affiliates, tv, radio). Online marketing wordt bedreven op champions league-niveau en successen worden regelmatig gevierd met een borrel. Via relevante externe evenementen houden we onze kennis up-to-date, maar ook leren we via het interne programma ‘Marketing Academy’ alles over veel uiteenlopende onderwerpen.

Wist je dat: het online marketing team waarin jij terecht komt afgelopen jaar o.a. de awards voor 'Best inhouse team' tijdens de Dutch Search Awards heeft gewonnen en door de DDMA is bekroond met zowel de jury als publieksprijs voor 'Beste E-mail campagne'?

Functie-eisen

 • Hbo+ of academisch werk- en denkniveau;
 • Je bent fulltime beschikbaar;
 • Je hebt bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring binnen affiliate marketing;
 • Je hebt een aantoonbare passie voor online marketing en specifiek voor affiliate marketing;
 • Je bent een enthousiaste teamspeler;
 • Je bent data gedreven, resultaatgericht en hebt een aantoonbaar sterk analytisch vermogen;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt uitstekende schriftelijke vaardigheden;
 • Je houdt van het opbouwen en onderhouden van relaties;
 • Je bent proactief, zelfstandig en hebt oog voor detail.

Extra informatie

Gaat jouw hart sneller kloppen van Online Marketing en Affiliate Marketing, reageer dan direct. Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over werken bij wehkamp? Stuur dan een Whatsapp bericht naar +31618845696 waarin je refereert aan deze functie.

Privacybeleid