Talent Acquisition Business Partner (Recruiter)

  • Zwolle, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Sinds de oprichting door Herman Wehkamp in 1952 als een postorderbedrijf dat matrassen verkoopt, is wehkamp in de afgelopen 65 jaar gegroeid en getransformeerd tot de grootste online lifestyle-webshop in Nederland. Elke dag werken we hard om de #1 te zijn in de hoofden en harten van onze klanten. Wehkamp is de duidelijke marktleider op het gebied van online mode in Nederland. We houden ook top drie posities in sport en vrije tijd, beauty en wellness, thuis en elektronica. We richten ons op gezinnen in Nederland en zijn inmiddels een 'household brand' in Nederland. Wehkamp.nl heeft meer dan 175 miljoen bezoekers per jaar, met meer dan 30% van de huishoudens in Nederland die winkelen bij Wehkamp en meer dan 8 miljoen zendingen per jaar. Het e-commerce distributiecentrum in Zwolle is het grootste geautomatiseerde distributiecentrum ter wereld, pakketten zijn klaar om te verzenden binnen 30 minuten nadat de bestelling is geplaatst.

Multidisciplinaire teams zijn georganiseerd rond categorieën en klantoplossingen zijn de drijvende kracht achter de groei van het bedrijf. Wehkamp wordt nu beschouwd als een online shopping 'autoriteit' die advies en oplossingen biedt aan zijn klanten in een aantrekkelijke winkelomgeving. De toekomst van e-commerce is mobiel en dit staat centraal in alle technologische ontwikkelingen. Daarnaast is er constante innovatie rondom de customer journey en klantenservice.

Functieomschrijving

End-to-end recruitment

De ambitie van wehkamp is groot en om die ambitie te realiseren moeten we het top digital talent uit de markt aantrekken. Vandaag én morgen. Daarbij maak je gebruik van alle denkbare middelen. Je neemt de lead over het hele end-to-end recruitmentproces. Op basis van jouw expertise en ervaring stel je de kaders, zet je een wervingsstrategie uit en zorg je voor betrokken hiring-teams die bestaan uit hiring managers, interviewers en jijzelf natuurlijk.


Center of Talent Acquisition Excellence

We zijn ervan overtuigd dat we onze ambitie alleen kunnen realiseren wanneer we ook stevig innoveren op het gebied van Talent Acquisition. Onze north-star is duidelijk: thought- en people leadership. We nemen de leiding in eCommerce. Daarom zetten we onze employer brand opnieuw in de markt, met een krachtige en authentieke wehkamp employer value proposition. We innoveren onze candidate experience, bouwen aan onboarding, creëren een cultural fit community waarmee we de kwaliteit van de interviews verder verbeteren. Kortom, we bouwen op alle fronten met het hele team aan een Center of Talent Acquisition Excellence. We pakken hierin allemaal ownership en verwachten dat van jou ook. Om succesvol te zijn pak je de lead en werk je samen: veel van deze veranderingen kunnen we niet zelf laten 'landen' in de organisatie. Je hebt hier veel en heel diverse stakeholders voor nodig.

Functie-eisen

Dus ben jij…

  • Een ervaren recruiter die de full-cycle van recruitment beheerst

  • Boolean search, talentpooling, LinkedIN… je kent het allemaal. En je hebt heldere ideeën over hoe je deze en andere middelen kunt inzetten om nog meer leverage te creëren.

  • Je hebt bewezen een community builder te zijn. Je begrijpt de toekomstige talent behoefte van wehkamp en bouwt daarop een netwerk van betrokken professionals.

  • Je bent resultaatgedreven, denkt groot en begint klein: je beschikt over goede projectmanagement skills en rekent vanuit een doel de te nemen stappen terug en gaat stap voor stap op je doel af. Aanpakken, ownen, nailen. Executiekracht en finishing power!

  • Jij ownt het proces. Neemt HR Businesspartners, hiring managers en andere stakeholders mee. Je werkt samen. Op basis van draagvlak creëer je tractie.

  • Je hebt een digital mindset. Transparant in je werk, data-driven, samenwerken en impact creëren vanuit een sterke customer/candidate focus.


Wat je ervoor terug krijgt

Je krijgt de ruimte om initiatief te nemen en te 'ownen'. We dagen je uit de lead te nemen in onze projecten en zo het Center of Talent Acquisition Excellence te bouwen. Wees super nieuwsgierig, begin ermee en krijg er verantwoordelijkheid en eigenaarschap voor terug.

Experimenteer op grote schaal! Onze customer (en dus ook candidate!) focus en digital mindset zorgt ervoor dat we pionieren met ongekende impact. We bouwen al jaren aan ervaringen en vormen eCommerce sinds het begin.

Als jij groeit, groeit wehkamp. Groeit wehkamp, dan groei jij. We hebben onze focus op persoonlijke ontwikkeling. Door doorlopend te onderzoeken, te leren, plezier te maken en te winnen. Zo groeien we elke dag!

Je bent verbonden met je collega's. We werken vanuit transparantie en vertrouwen en we denken om elkaar. Echte connecties. Eigenlijk moet je dit beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Hayke Tjemmes via 038-4973306 of whatsapp mij op 06-40794583.

Privacybeleid