Junior fotograaf

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland. 
Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken.

Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden wij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Binnen het specialisme 'Buying & Sales' werken wij er elke dag aan om het meest relevante assortiment te bouwen voor gezinnen in Nederland.

Functieomschrijving

Beeld speelt een extreem belangrijke rol bij het informeren en inspireren van onze klanten. Het merendeel van deze beelden produceren we in huis in onze eigen wehkamp studio’s. In dit studiocomplex zorgt een team van zo’n 80 medewerkers, waaronder fotografen, stylisten, visagisten en modellen, er voor dat er jaarlijks ruim 550.000 product-, model, themabeelden en –video’s worden geproduceerd, bewerkt en verwerkt voor wehkamp.

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een talentvolle Junior Fotograaf. In deze rol:

 • Fotografeer je zelfstandig (binnen de wehkamp kaders en richtlijnen) kleding op torso en accessoires zoals schoenen, tassen, kleine H&T artikelen, etc. in samenwerking met een stylist, voer je zelfstandig de benodigde beeldbewerkingen uit (o.a monteren van combinatiebeelden en daar waar nodig retoucheren) en controleer je zelf het gemaakte beeld op kleur en uitkadering.

en/of

 • Assisteer je een medior en/-of seniorfotograaf bij o.a. Modelfotografieproducties

en/of

 • Assisteer je een medior en/-of senior fotograaf bij o.a. Huis & Tuin producties.

Functie-eisen

Jij beschikt over:

 • Een afgeronde MBO/HBO opleiding
 • Enige werkervaring binnen een e-commerce organisatie is een duidelijke pre.
 • (basis)kennis van Photoshop en Capture-one en (basis)kennis van camera- en licht-apparatuur (met name de werking hiervan).
 • Een goed procesmatig inzicht
 • De kunde om snel te kunnen schakelen tussen verschillende taken en gestructureerd te werken
 • Affiniteit met CMS en overige e-commerce gerelateerde softwarepakketten
 • Leergierig, pro-actief, assertief, innovatief, zelfstandig en verantwoordelijk
 • Een junior fotograaf is accuraat, streeft naar een optimale samenwerking binnen een team en heeft goede communicatieve eigenschappen.

Entrepreneurial Ownership

Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen.  Alsof wehkamp jouw eigen bedrijf is, neem jij de LEAD. Met als gevolg: meer verantwoordelijkheid en een hele steile leercurve, ongeacht wat je nu al meebrengt.

Experience(d) to shape

Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in ecommerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en  te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal, en maken we samen het verschil voor de klant.

Mutual Growth

Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties. Groei is een journey, en leren doen we elke dag.

Real Connections

We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

 

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

1. We beoordelen je portfolio en sollicitatie. Sluiten die goed aan op wat we zoeken en kunnen bieden? Dan nodigen we je uit voor een eerste telefonisch interview met de recruiter om onze en jouw verwachtingen en wensen te bespreken.

2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in op locatie in onze fotostudio.

3. Zijn we positief? Dan gaan we verder! Hier wordt het persoonlijk. Het vervolg kan bijvoorbeeld nog een gesprek zijn, of een meeloopochtend, of nog iets anders.

4. Na deze ronde hoor je zo snel mogelijk van ons of we je als onze collega zien. In dat geval doen we je een aanbod. Wanneer dat niet zo is, dan krijg je uiteraard goede feedback van ons waar je wat mee kan.

Privacybeleid