Medewerker financiële klantenservice (met WFT)

 • Zwolle, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

We willen de #1 worden in hoofden en harten van gezinnen in Nederland.

Dat is onze visie. Onze missie is om het leven van gezinnen in Nederland mooier én makkelijker te maken.

Onze klanten vertellen ons dat geluk niet alleen in grote momenten zit, maar juist in de kleine dingen: een spontaan kussengevecht, een complimentje of een knuffel. Daarom bieden zij klanten elke dag ruimte voor verrassend mooie momenten. Dat is onze purpose. Zo willen wij het verschil maken.

Lacent is het financiële zusje van wehkamp en verzorgt de financiële afhandeling van contante betalingen (bijvoorbeeld met iDeal) en betalen achteraf of in termijnen. De north-star van Lacent is het bieden van financiële proposities en producten die relevant zijn voor gezinnen en die hun leven op een verantwoordelijke manier mooier en makkelijker maken.

Functieomschrijving

De Medewerker Financiële Klantenservice verricht customer service activiteiten op het gebied van financiële dienstverlening. Je spreekt  klanten die extra aandacht nodig hebben voor hun financiële zaken, bijvoorbeeld voor het treffen van een betalingsregeling. Je denkt mee om een oplossing te vinden die de klant helpt en ook de (financiële) belangen van Lacent goed dient. Dat is vaak een complexe puzzel die veel vraagt van je communicatieve en sociale vaardigheden.

Ongeveer 70% van jouw tijd zal bestaan uit daadwerkelijk klantcontact, telefonisch of per e-mail. De overige 30% richt zich op het verwerken van gegevens uit deze contacten en een vorm van backoffice activiteiten.

Om jouw werk goed te doen moet je contact onderhouden met diverse afdelingen en instanties. Je kunt hierbij denken aan afdelingen binnen Lacent, afdelingen binnen wehkamp en instanties zoals incassobureaus, schuldhulpverleningsinstanties en het BKR.

Functie-eisen

Jij brengt het volgende mee:

 • Minimaal MBO denk- en werkniveau
 • In bezit van Wft-diploma Adviseur Consumptief Krediet

 • Kennis van incassowerkzaamheden en schuldhulpverlening is een pre

 • Ervaring bij call center of incassobureau is een pre

 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatie vaardigheden

 • Het vermogen en de drive om mee te denken met klanten en ze daadwerkelijk verder te helpen

 • Proactieve werkhouding en klant- en resultaatgerichtheid

 

Entrepreneurial Ownership

Je vult je dag niet met activiteiten, maar je bepaalt jouw bijdrage op basis van impact. Eigenaarschap en ondernemerschap zijn belangrijke voorwaarden om met elkaar te winnen.

Alsof wehkamp jouw eigen bedrijf is, neem jij de LEAD. Met als gevolg: meer verantwoordelijkheid en een hele steile leercurve, ongeacht wat je nu al meebrengt.

Experience(d) to shape

Iedereen bij wehkamp heeft zijn of haar eigen discipline. In vele van onze disciplines blinken we inmiddels uit, door onze jarenlange ervaring in ecommerce. Als organisatie zijn we inmiddels een forse scale-up. We houden een start-up mentaliteit door te pionieren en te blijven leren. Samen experimenteren we op grote schaal, en maken we samen het verschil voor de klant.

Mutual Growth

Samen blijven we voorop lopen, jij haalt het beste uit jezelf. In een digitale organisatie moet iedereen blijven leren, want de wereld om ons heen verandert razendsnel. Persoonlijke ontwikkeling heeft bij ons prioriteit en gaat hand in hand met het leveren van prestaties.

Groei is een journey, en leren doen we elke dag.

Real Connections

We geven om onze klanten en we geven om elkaar. Onze connectie is authentiek, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Het beste uit jezelf halen werkt het makkelijkst als je helemaal jezelf kunt en durft te zijn. Eigenlijk moet je het beleven om het te voelen. Nieuwsgierig? Reageer dan direct en maak kennis!

Extra informatie

In het sollicitatieproces is transparantie ook heel belangrijk. Je ontvangt na je sollicitatie direct een link naar een persoonlijke statuspagina, waarin je je status van je sollicitatie en alle communicatie terug kan vinden.

Wat gebeurt er na je sollicitatie?

Voor deze vacature ziet het proces er als volgt uit:

 1. Sluiten jouw verwachtingen en onze wensen op elkaar aan? Dan nodigen we je uit voor een eerste video-interview

 2. Wanneer jij en wij enthousiast zijn plannen we een uitgebreide kennismaking met je in. Je gaat in gesprek met twee van onze Teamleiders, waarbij we onder andere aan de hand van praktijksituaties de diepte in gaan.

 3. Heb je ons overtuigd? Dan doen we je een aanbod!

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer dan direct zodat we contact met je op kunnen nemen!

Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Ismalda Schwarzkaechel via 038-4973306 of whatsapp mij op 06-40832901.

Privacybeleid