Campagne Manager

  • Zwolle, Nederland
  • Voltijds

Functieomschrijving

2,5 miljoen Nederlanders shoppen ieder jaar bij wehkamp. Allemaal jagen ze hun eigen unieke dromen na. Maar ondertussen dendert het dagelijks leven gewoon door. Wij van wehkamp snappen dat heel goed. Onze klanten zijn gezinnen die bij ons terecht kunnen voor alles wat het gezinsleven net even leuker én makkelijker maakt. Wij bieden deze gezinnen de beste shopervaring van het land, met een modern en relevant assortiment en geweldige service.

Om deze gezinnen te bereiken zijn we binnen Brand Marketing dagelijks bezig met de ontwikkeling van diverse Campagnes. Wij bieden een uitdagende kans om dit team te komen versterken als Campagne Manager. Brand Marketing is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en uitvoeren van de marketing strategie van wehkamp, met als doel het merk te ontwikkelen en op de kaart te zetten maar ook om consumenten direct te activeren en nieuwe consumenten aan te trekken,

Je werkt voor een iconisch, lifestyle merk en je bent met je collega’s de drijvende kracht achter de marketing van onze business. Je analyseert en evalueert interne data, bent op de hoogte van de marktontwikkelingen, trends en signaleert consumentengedrag. Je weet je insights door te vertalen in aantrekkelijke en effectieve campagnes met heldere doelstellingen die passen binnen de merk positionering. Jouw campagnes zullen zichtbaar zijn in landelijke media. Daarnaast onderneem je ook creatieve initiatieven, om gericht consumentengroepen te activeren.

Vanaf je eerste dag krijg je direct de verantwoordelijkheid en wordt er verwacht dat je bouwt aan de onderneming, alsof het je eigen onderneming is. De online omgeving stelt je bij uitstek in staat om beslissingen te nemen op basis van data en feiten en geeft veel ruimte om je creativiteit toe te passen.

Het credo van de afdeling is: snel denken, creatief zijn, goed doen en snel leren.

Bij het ontwikkelen, plannen & uitvoeren van je campagnes werkt je intern nauw samen met de collega’s van Buying & Sales, Marketing Intelligence, Email Marketing, Content, Beeld & Concept. Daarnaast stuur je de activiteiten aan van externe partijen zoals reclame en media bureaus.

Functie-eisen

wij zijn op zoek naar een top talent (WO opgeleid) met minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen marketing (FMCG/Retail) en/of in het online werkgebied.

Je hebt een sterke basis in marketing, hebt analytische vaardigheden, en bent  een kandidaat die out-of-the-box denkt met een dosis creatieve flair. Je ziet kansen en wilt het liefst goede ideeën snel in werking zetten, testen, analyseren, hiervan te leren om vervolgens weer te verbeteren. Je hebt een groot zelf startend vermogen en werkt graag samen met verschillende specialisten aan jouw campagnes op de kaart te zetten. Je hebt een passie voor marketing en bent creatief om de consument te verrassen en te prikkelen met jouw campagnes. 

Privacybeleid