Content Medewerker Wehkamp Studio’s

  • Zwolle, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Wehkamp is al jaren de grootste lifestyle webwinkel van Nederland.

Met een unieke en brede mix van actuele en smaakvolle merken biedt wehkamp de Nederlandse consument een actueel en verrassend assortiment van meer dan 180.000 producten verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness. Jaarlijks resulteert dit in ruim zeven miljoen zendingen, die op afspraak snel en betrouwbaar thuisbezorgd worden.

Bij wehkamp lopen we elke dag tegen mooie uitdagingen aan, omdat we de ambitie hebben om in Nederland de meest toonaangevende webwinkel te blijven. Hiervoor zijn we continu op zoek naar toptalenten die ons ‘world league’ team komen versterken. Want ons succesverhaal is mede te danken aan mensen die iedere dag met passie en toewijding werken om werelds beste e-commerce ervaring te creëren voor onze klanten.

Job Description

Beeld speelt een extreem belangrijke rol bij het informeren en inspireren van onze klanten. Het merendeel van deze beelden produceren we in huis in onze eigen wehkamp studio’s. In dit studiocomplex zorgt een team van zo’n 65 medewerkers, waaronder fotografen, stylisten, visagisten en modellen, er voor dat er jaarlijks ruim 550.000 product-, model, themabeelden en –video’s worden geproduceerd, bewerkt en verwerkt voor wehkamp. In de rol van Content Medewerker ben je binnen dit dynamische team verantwoordelijk voor het corrigeren op kleur, retoucheren en croppen van product-, model en leveranciersbeelden, waarna je de beelden verder verwerkt in de diverse (Content Management) systemen. Hiermee vorm jij de laatste stap in het proces van een perfecte presentatie richting onze klant. Dit vereist een hoge graad van time-management, coördinatie, nauwkeurigheid en perfectie. Ben jij de kandidaat met deze kwaliteiten? Schrijf dan een pakkende motivatie zodat we met jou in contact komen.

Qualifications

Onze eisen:

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding
  • Enige werkervaring in beeldbewerking binnen een e-commerce organisatie is een duidelijke pre.
  • Een goed procesmatig inzicht
  • Excellente kennis van Photoshop
  • Affiniteit met CMS en overige e-commerce gerelateerde softwarepakketten
  • Leergierig, pro-actief, assertief, innovatief, zelfstandig en verantwoordelijk
  • De kunde om snel te kunnen schakelen tussen verschillende taken en gestructureerd te werken
Privacy Policy