Medewerker Accounting Operations (tijdelijk)

  • Zwolle, Nederland
  • Voltijds

Functieomschrijving

De afdeling Accounting Operations beheert en beheerst de hele financiële 'cycle' van onze verschillende bedrijfsonderdelen (verwerken van de binnenkomende facturen (inscannen, controleren, administratief verwerken en matchen), het aanmaken van uitgaande facturen, afhandelen van de correspondentie met crediteuren, maken van analyses en rapportages enzovoorts). Als Medewerker Accounting Operations ben je verantwoordelijk voor de financiële cycle van een onderdeel van de wehkamp-organisatie. Daarbij verwachten we dat je niet alleen op de cijfertjes let. Je bewaakt de geldstromen, maar voert daarop ook analyses uit, maakt rapportages en zoekt afstemming met de betrokkenen binnen wehkamp.

Functie-eisen

Wij 'doen' E-Commerce, dus we moeten ons snel kunnen aanpassen aan de wensen van onze klanten. Dat betekent dat in de hele organisatie de 'heartbeat' hoog ligt. In deze functie zoeken we daarom iemand die eigenaarschap pakt, ambitie toont en beschikt over een flinke dosis pragmatiek. In al die drukte houd je oog voor detail, signaleer je afwijkingen en acteer je daar meteen op. Teamgeest is daarbij belangrijk, net als oplossingsgericht werken. Tegelijkertijd moet je standvastig kunnen zijn als dat nodig is: je staat immers wel voor de financiële kaders! Je hebt affiniteit met Excel en past complexe excel-functies toe om zo efficiënt en correct mogelijk analyses en rapportages uit te voeren.

We hebben, kortom, best wat wensen als het om je persoonlijkheid gaat. Over de 'harde' eisen kunnen we vervolgens kort zijn:

  • MBO / HBO opleiding
  • Recente ervaring in een soortgelijke functie in een grotere organisatie
  • Ervaring met het gebruik van Microsoft Dynamics AX
  • Heb je ook nog ervaring met BASware? Dat is dan een leuke pré!

Extra informatie

Wil jij jouw talent met ons delen? Reageer dan direct!

Heb je nog vragen over de functie, of wil je meer weten over wehkamp? Neem dan contact op met Hayke Tjemmes via 038-4973306 of bel/sms/whatsapp hem op 06-40794583.

Privacybeleid