Accountmanager

  • Zwaanstraat 31, 5651 GW Eindhoven, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

In een wereld die steeds verder digitaliseert en waarin software en data een hoofdrol spelen is de vraag naar specialisten die hier invulling aan geven steeds groter. Echter, het aanbod wordt steeds schaarser. WAES helpt haar klanten bij het invullen van deze kritische posities door middel van detachering. We zoeken wereldwijd naar senior professionals die staan te springen om naar Nederland te komen, om hier te komen werken voor de grootste Nederlandse techbedrijven.

 

WAES gaat hard in 2021. Om ervoor te zorgen dat we onze groeiambities waar kunnen maken zijn we op zoek naar een ervaren Accountmanager. Ben jij ambitieus? Kun jij met jouw accountmanagement én business development skills bijdragen aan het succes van WAES? Dan is deze vacature echt iets voor jou!

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

De opdracht voor jou is duidelijk vanaf dag één: groei van de business! Hieronder verstaan we zowel het uitbouwen als binnenhalen van klanten. Daarvoor krijg je vanuit recruitment maandelijks nieuwe consultants aangeleverd en kijk je natuurlijk ook naar projecten voor onze huidige populatie. De focus ligt hiervoor op projecten binnen het domein van Software- en Dataspecialisten.

Functie-eisen

Wat breng je mee?

Hoewel de opdracht duidelijk is snappen we dat je dit niet vanaf dag één tot in de puntjes beheerst. Wat we wel verwachten is de absolute wil om succesvol te zijn, de rest gaan we je leren in een intensieve onboarding en begeleiding 'on the job'. Bereid je voor op een intensieve tijd want de lat ligt hoog. We gaan voor goud.

 

We selecteren op:

                - Absolute wil om succes te behalen;

                - Daadkracht;

                - Vasthoudendheid;

                - Lef;

                - Creativiteit;

                - Salesmentaliteit;

                - Teamspirit;

                - Kennis van de uitzend en/of detacheringswereld;

                - Goede kennis van de Engelse taal

Aanvullende informatie

Wat hebben wij je te bieden?

Een uitdagende baan waarin je begeleiding krijgt in een team met samen meer dan 30 jaar sales en recruitment ervaring. We gaan je alle ins en outs leren om succesvol te zijn en blijven in het vak. Dit doen we vanuit ons kantoor in Eindhoven van waaruit we de Nederlandse markt bedienen.

 

Uiteraard wordt succes beloond met als vertrekpunt een goede salaris en bonusregeling. Vanzelfsprekend ligt er ook gereedschap voor je klaar in de vorm van een laptop, telefoon en leaseauto. Daarnaast kom je te werken in een team wat staat voor hard werken én samen lachen. Humor, directe communicatie en teamspirit vinden we belangrijk binnen WAES. Uiteindelijk telt het resultaat, en vieren we samen onze successen.

 

Video's om te bekijken

Privacybeleid