(Jr.) IT Recruiter

  • Zwaanstraat 31n, 5651 CA Eindhoven, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Introductie

Je ziet de wereld om je heen steeds meer digitaliseren, en internationaliseren. Grenzen lijken bijna niet meer te bestaan, en het tempo waarin technologie ontwikkeld wordt is ongekend hoog. Zelfrijdende auto’s zullen snel ons straatbeeld vullen. De zorg wordt steeds beter en effectiever, door geweldige technische oplossingen voor bestaande problemen die tot nu nog niet opgelost konden worden. Consumenten wereldwijd vinden het maar vanzelfsprekend dat er steeds nieuwere en snellere smartphones komen elk jaar, waaronder wij zelf. Als je er goed over nadenkt, merk je dat technologie centraal staat in de groei die we als mensheid doormaken.

Wat de meeste mensen niet doorhebben is dat veel van deze baanbrekende innovaties gewoon in Nederland zijn - en worden - uitgevonden. Ons land is de afgelopen decennia omgetoverd tot een kenniseconomie. Waar we onze kost niet écht meer verdienen met het produceren van producten, maar door middel van ons ondernemerschap, creativiteit en intelligentie bijdragen aan een betere toekomst. En om dit laatste te stimuleren is WAES gestart in 2015.

WAES 

WAES werft de aller slimste én meest ervaren software en data engineers van - en over - de héle wereld. Na een grondige recruitmentprocedure, waarbij we letten en testen op soft skills en technische capaciteiten, halen wij deze toppers naar Nederland. Op een onbepaalde tijd contract vanaf dag 1, en zeer uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het immigratieproces. Zodat de drempel zo laag mogelijk is om dit talent aan ons te binden. Dit doen we allemaal zodat de klanten van WAES te helpen om deze innovaties nog sneller naar de markt te krijgen.

WAES groeit hard. En we hebben jóuw hulp nodig om ons verder te helpen groeien naar 300 collega’s aan het einde van 2025, zonder een compromis te doen op het niveau en de kwaliteit van deze experts.

Functieomschrijving

De functie

In deze functie, ben jij verantwoordelijk voor het zoeken, vinden en selecteren van de beste engineers vanuit de hele wereld, middels sourcing via linkedin, social media postings, maar ook door middel van het hosten van events in het buitenland. Hopelijk hou je een beetje van reizen en van het organiseren van events? 😉 We zorgen dat kandidaten de beste ervaring bij ons hebben, interviewen en selecteren kandidaten, begeleiden ze door het recruitment proces en zorgen dat we alles netjes documenteren. Het is een diverse, dynamische en soms snelle omgeving waarin we werken.

We verwachten niet dat je exact de juiste ervaring hebt die we zoeken. Wat voor ons belangrijk is, is je intrinsieke motivatie. Je wilt altijd nieuwe dingen leren, staat open om met verschillende culturen te werken, bent sterk in je (engelse) communicatie, je bent goed in planmatig en doelgericht werken en bovenal heb je onwijs veel zin om te gaan bouwen aan de groei van WAES!

Functie-eisen

Wat breng je mee? Energie en ervaring! Een paar jaar business ervaring binnen een bedrijf gaat je helpen met de basis. Goed kunnen plannen en organiseren, documenteren, secuur werken, goeie communicatie en HBO werk-en denkniveau is een must. Daarnaast is het natuurlijk goed als je eventueel al ervaring hebt binnen de recruitment en/of detachering branche.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden 

Na de eerste vier weken onboarding willen we niet alleen, maar verwachten we zelfs dat je je continu blijft ontwikkelen, zowel on the job als door middel van (interne) opleidingen. We willen dat je de beste versie van jezelf wordt. Je hebt hiervoor een mooi opleidingsbudget tot je beschikking staan, de hulp van Pieter (Head of Recruitment) en ondersteuning vanuit ons Learning & Development programma. Daarnaast bieden we een goed salaris en alles wat je nodig hebt om als recruiter succesvol te zijn. Je komt terecht in een klein maar tof team! Scoren en fun hebben staat bij ons op nummer 1!

En nu?

Reageer snel als je enthousiast geworden bent door deze vacature en je denkt dat je klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière als Recruiter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Video's om te bekijken

Privacybeleid