Key Account Manager

  • Zwaanstraat 31n, 5651 CA Eindhoven, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Introductie

Je ziet de wereld om je heen steeds meer digitaliseren, en internationaliseren. Grenzen lijken bijna niet meer te bestaan, en het tempo waarin technologie ontwikkeld wordt is ongekend hoog. Zelfrijdende auto’s zullen snel ons straatbeeld vullen. De zorg wordt steeds beter en effectiever, door geweldige technische oplossingen voor bestaande problemen die tot nu nog niet opgelost konden worden. Consumenten wereldwijd vinden het maar vanzelfsprekend dat er steeds nieuwere en snellere smartphones komen elk jaar, waaronder wij zelf. Als je er goed over nadenkt, merk je dat technologie centraal staat in de groei die we als mensheid doormaken.

Wat de meeste mensen niet doorhebben is dat veel van deze baanbrekende innovaties gewoon in Nederland zijn - en worden - uitgevonden. Ons land is de afgelopen decennia omgetoverd tot een kenniseconomie. Waar we onze kost niet écht meer verdienen met het produceren van producten, maar door middel van ons ondernemerschap, creativiteit en intelligentie bijdragen aan een betere toekomst. En om dit laatste te stimuleren is WAES gestart in 2015.

WAES 

WAES werft de aller slimste én meest ervaren software ontwikkelaars van - en over - de héle wereld. Na een grondige recruitmentprocedure, waarbij we letten en testen op soft skills en technische capaciteiten, halen wij deze toppers naar Nederland. Op een onbepaalde tijd contract vanaf dag 1, en zeer uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het immigratieproces. Zodat de drempel zo laag mogelijk is om dit talent aan ons te binden. Dit doen we allemaal zodat de klanten van WAES te helpen om deze innovaties nog sneller naar de markt te krijgen.

WAES groeit hard. En we hebben jóuw hulp nodig om ons verder te helpen groeien naar 500 man aan het einde van 2025, zonder een compromis te doen op het niveau en de kwaliteit van deze experts.

Functieomschrijving

De functie

Jij bent onze Nederlands sprekende Key Accountmanager die klaar is om onze grootste klanten verder uit te bouwen en te bedienen. Volgend jaar wordt hét jaar voor deze accounts, we gaan knallen! Daarnaast krijg je een aantal bestaande klanten op je naam die je uitbouwt tot Key Accounts.

Je standplaats wordt ons hoofdkantoor in Eindhoven, maar je vindt het geen probleem om ook wekelijks vanaf ons kantoor in Rotterdam te werken. Visualiseer je ons sales team en zie: team spirit, consultative selling, creativiteit, killer mentality, winnen, focus op sales, flexibiliteit, doorpakken.

Functie-eisen

Wat breng je mee? Energie en ervaring! Meerdere jaren (Key) Accountmanagement-ervaring in de IT en/of meerdere jaren (Key) Accountmanagement-ervaring in de detachering is een must! Je kan inhoudelijk meepraten met een IT director, maar hebt ook een enorme sales eagerness. Het beste van twee werelden dus!  

We hebben een super gave WAES Academy en daarmee leren we je de eerste vier weken alles wat we weten. Bovendien hebben we een buddy-systeem, dus de eerste maanden wordt je stap-voor-stap meegenomen in de wondere wereld van WAES. Sámen gaan we de wereld veroveren.

Kortom: winnen, mega groei, Key Accounts, software bazen, gas erop en succesvol zijn!

Aanvullende informatie

Wat wij bieden 

Na de eerste vier weken onboarding willen we niet alleen, maar verwachten we zelfs dat je je continu blijft ontwikkelen, zowel on the job als door middel van (interne) opleidingen. We willen dat je de beste versie van jezelf wordt. Je hebt hiervoor een mooi opleidingsbudget tot je beschikking staan, de hulp van de Head of Sales en ondersteuning vanuit ons Learning & Development programma. Daarnaast bieden we een goed salaris en alles wat je nodig hebt om als Key Accountmanager succesvol te zijn. Je komt terecht in een hecht team dat werkt vanuit twee fantastische kantoren..

En nu?

Reageer snel als je enthousiast geworden bent door deze vacature en je denkt dat je klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière als Account Manager. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

 

Video's om te bekijken

Privacybeleid