HR Chapter Leader

  • De Cuserstraat, 1081 Amsterdam, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Introductie

Wat een tijd waarin we leven hè?

Je ziet de wereld om je heen steeds meer digitaliseren, en internationaliseren. Grenzen lijken bijna niet meer te bestaan, en het tempo waarin technologie ontwikkeld wordt is ongekend hoog. Zelfrijdende auto’s zullen snel ons straatbeeld vullen. De zorg wordt steeds beter en effectiever, door geweldige technische oplossingen voor bestaande problemen die tot nu nog niet opgelost konden worden. Consumenten wereldwijd vinden het maar vanzelfsprekend dat er steeds nieuwere en snellere smartphones komen elk jaar, waaronder wij zelf. Als je er goed over nadenkt, merk je dat technologie centraal staat in de groei die we als mensheid doormaken.

 

Wat de meeste mensen niet doorhebben is dat veel van deze baanbrekende innovaties gewoon in Nederland zijn - en worden - uitgevonden. Ons land is de afgelopen decennia omgetoverd tot een kenniseconomie. Waar we onze kost niet écht meer verdienen met het produceren van producten, maar door middel van ons ondernemerschap, creativiteit en intelligentie bijdragen aan een betere toekomst. En om dit laatste te stimuleren is WAES gestart in 2015. We hebben begin dit jaar WAES Amsterdam geopend en nu staat WAES Rotterdam in de startblokken!

 

WAES

WAES werft de allerslimste én meest ervaren Software ontwikkelaars van - en over - de héle wereld. Na een grondige recruitmentprocedure, waarbij we letten en testen op soft skills en technische capaciteiten, halen wij deze toppers naar Nederland. Op een onbepaalde tijd contract vanaf dag 1, en zeer uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het immigratieproces. Zodat de drempel zo laag mogelijk is om dit talent aan ons te binden. Dit doen we allemaal zodat de klanten van WAES, in zowel Eindhovenl Amsterdam en Rotterdam, te helpen om deze innovaties nog sneller naar de markt te krijgen. 

 

WAES groeit hard. En we hebben jóuw hulp nodig om ons verder te helpen groeien. Momenteel hebben we ruim 80 Software experts in vaste dienst, en we gaan groeien naar 200 aan het einde van 2020, zonder een compromis te doen op het niveau en de kwaliteit van deze experts.

Job Description

Chapter Leader? Spotify model? Ooit van gehoord? Bij WAES doen we dingen anders. Onze hele organisatie draait om de mens, dat is onze core business! Wij geloven namelijk heilig in continue groei. En onze interne organisatie heeft maar één doel: Changing peoples lives for the better!

 

Jij moet echt in staat zijn om het beste uit een ander te halen. Dat doe je doordat je oprecht geïnteresseerd bent in je collega’s. Je bent niet alleen hun direct leidinggevende, jij bent ook hun vertrouwenspersoon en coach. Onze consultants zitten namelijk een rollercoaster wanneer ze besluiten om naar Nederland te komen en jij snapt dit. Sterker nog, jij kent hun persoonlijke motivatie, weet waarom ze komen en welke ambities ze hebben.

 

Als Chapter Leader faciliteer je in de groei van onze softwareconsultants, bouw je aan een persoonlijk ontwikkelplan en weet je hoe hun projecten verlopen omdat je aan structurele klantevaluaties werkt. Het doel is een betrokken medewerker die WAES niet als werkgever ziet, máár als een community die ze helpt in hun ambities. Als resultaat zie je maximale inzetbaarheid op projecten en een extreem hoge medewerkertevredenheid. 

 

Vanzelfsprekend hebben we hier hele gave tools voor zoals onze WAES Academy, unieke onboarding programma’s, een moderne Agile way-of-work met de HR Squad en een speciaal persoonlijk budget per medewerker (secondaire voorwaarden die naar eigen visie ingezet kunnen worden).

Qualifications

Je hoeft geen technische kennis te hebben, dat gaan we je leren. Het chapterleader team uit Eindhoven staan voor je klaar. Sámen gaan we bouwen aan “Changing people lives for the better “ en wordt WAES het software-huis van Nederland!

Additional Information

Kortom: Leidinggeven op afstand, omgeving Amsterdam, nieuw team, People departement, software consultants, coachen en persoonlijk ontwikkelplannen!

 

O ja: we zoeken 2 nieuwe collega’s regio Amsterdam en regio Eindhoven, dus neem die andere ervaren fieldmanager collega in je netwerk met je mee en bouw je eigen team.

 

En nu?

Reageer snel als je enthousiast geworden. Stuur je cv en motivatie naar Elles of bel even als je vragen hebt (Elles Werring – Head of People: [email protected] / 040-30 32 150).

Videos To Watch

Privacy Policy