Account Manager

  • Stationsplein 1, Rotterdam, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Introductie

Wat een tijd waarin we leven hè?

Je ziet de wereld om je heen steeds meer digitaliseren, en internationaliseren. Grenzen lijken bijna niet meer te bestaan, en het tempo waarin technologie ontwikkeld wordt is ongekend hoog. Zelfrijdende auto’s zullen snel ons straatbeeld vullen. De zorg wordt steeds beter en effectiever, door geweldige technische oplossingen voor bestaande problemen die tot nu nog niet opgelost konden worden. Consumenten wereldwijd vinden het maar vanzelfsprekend dat er steeds nieuwere en snellere smartphones komen elk jaar, waaronder wij zelf. Als je er goed over nadenkt, merk je dat technologie centraal staat in de groei die we als mensheid doormaken.

Wat de meeste mensen niet doorhebben is dat veel van deze baanbrekende innovaties gewoon in Nederland zijn - en worden - uitgevonden. Ons land is de afgelopen decennia omgetoverd tot een kenniseconomie. Waar we onze kost niet écht meer verdienen met het produceren van producten, maar door middel van ons ondernemerschap, creativiteit en intelligentie bijdragen aan een betere toekomst. En om dit laatste te stimuleren is WAES gestart in 2015. We hebben begin dit jaar WAES Amsterdam geopend en nu staat WAES Rotterdam in de startblokken!


WAES

WAES werft de allerslimste én meest ervaren Software ontwikkelaars van - en over - de héle wereld. Na een grondige recruitmentprocedure, waarbij we letten en testen op soft skills en technische capaciteiten, halen wij deze toppers naar Nederland. Op een onbepaalde tijd contract vanaf dag 1, en zeer uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het immigratieproces. Zodat de drempel zo laag mogelijk is om dit talent aan ons te binden. Dit doen we allemaal zodat de klanten van WAES, in zowel Eindhoven en Amsterdam, te helpen om deze innovaties nog sneller naar de markt te krijgen.

WAES groeit hard. En we hebben jóuw hulp nodig om ons verder te helpen groeien.

Momenteel hebben we ruim 80 Software experts in vaste dienst, en we gaan groeien naar 200 aan het einde van 2020, zonder een compromis te doen op het niveau en de kwaliteit van deze experts.

Functieomschrijving

De functie

Jij bent onze nieuwe salestijger, visualiseer je ons sales team en denk aan: Shark-tank, creativiteit, killer mentality, winnen, focus op sales, doorpakken, “nee” bestaat niet, team spirit, drive en passie om te winnen.

Regio Rotterdam en Den Haag is voor ons een nieuw gebied, een geweldige kans die we met beide handen aanpakken. Wij gaan deze regio openbreken door meteen te starten met een nieuw team van twee ambitieuze business development managers. Iedere dag staat in het teken van het creëren van nieuwe kansen, opvolgen van leads en het uitbouwen van klanten. Deze klanten hebben dé projecten voor onze ervaren software developers. Als uitvalsbasis heb je jouw eigen WAES kantoor in de regio!

Hoe jij de opdrachten gaat winnen is jouw geheim. Onze Creative Producer staat iedere dag klaar om Sales te ondersteunen met hele gave, gepersonaliseerde films om deuren te openen. Maar als je liever een event organiseert, dan doen we dat!

Functie-eisen

Je hoeft geen kennis te hebben van onze branche of producten, dat gaan we je leren. De salesteams uit Eindhoven en Amsterdam staan voor je klaar. Sámen gaan we winnen en wordt WAES het software-huis van Nederland!

Kortom: winnen, Rotterdam, eigen kantoor, nieuw team, business development, software bazen, gas erop en succesvol zijn!

O ja: we zoeken 2 nieuwe collega’s, dus neem die andere salestijger in je netwerk met je mee en bouw je eigen team.

Aanvullende informatie

Wat wij bieden

Binnen WAES hebben we continu leren als #1 prioriteit voor onze medewerkers. We bieden je een indrukwekkend onboarding programma aan, die speciaal is ontwikkeld voor onze New Business Manager in spé. Gedurende je eerste 4 weken bij WAES zul je merken dat leren ook echt leuk kan zijn! We zullen je helpen om in no-time je eerste New Business succes te boeken!

Na de eerste vier weken willen we niet alleen, maar verwachten we zelfs dat je je continu blijft ontwikkelen, zowel on the job als d.m.v. opleidingen. We willen dat je de beste versie van jezelf wordt. Je hebt hiervoor een mooi opleidingsbudget tot je beschikking staan, en de hulp van je manager en ondersteuning vanuit onze Learning & Development afdeling.

Je start in onze urban jungle in Eindhoven, waarna we dit jaar nog, jouw eigen kantoor in Rotterdam gaan openen. Je werkt samen met een groep jonge, hardwerkende én enthousiaste professionals.

En nu?


Reageer snel als je enthousiast geworden bent door deze vacature en je denkt dat je klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière als New Business Manager, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Video's om te bekijken

Privacybeleid