Head of People

  • Zwaanstraat 31n, 5651 CA Eindhoven, Netherlands
  • Full-time

Company Description

Introductie

 

Wat een tijd waarin we leven hè?

 

Je ziet de wereld om je heen steeds meer digitaliseren, en internationaliseren. Grenzen lijken bijna niet meer te bestaan, en het tempo waarin technologie ontwikkeld wordt is ongekend hoog. Zelfrijdende auto’s zullen snel ons straatbeeld vullen. De zorg wordt steeds beter en effectiever, door geweldige technische oplossingen voor bestaande problemen die tot nu nog niet opgelost konden worden. Consumenten wereldwijd vinden het maar vanzelfsprekend dat er steeds nieuwere en snellere smartphones komen elk jaar, waaronder wij zelf. Als je er goed over nadenkt, merk je dat technologie centraal staat in de groei die we als mensheid doormaken.

 

Wat de meeste mensen niet doorhebben is dat veel van deze baanbrekende innovaties gewoon in Nederland zijn - en worden - uitgevonden. Ons land is de afgelopen decennia omgetoverd tot een kenniseconomie. Waar we onze kost niet écht meer verdienen met het produceren van producten, maar door middel van ons ondernemerschap, creativiteit en intelligentie bijdragen aan een betere toekomst. En om dit laatste te stimuleren is WAES gestart in 2015.

 

WAES

 

WAES werft de aller slimste én meest ervaren software ontwikkelaars van - en over - de héle wereld. Na een grondige recruitmentprocedure, waarbij we letten en testen op soft skills en technische capaciteiten, halen wij deze toppers naar Nederland. Op een onbepaalde tijd contract vanaf dag 1, en zeer uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het immigratieproces. Zodat de drempel zo laag mogelijk is om dit talent aan ons te binden. Dit doen we allemaal zodat de klanten van WAES, in zowel Eindhoven als Amsterdam, te helpen om deze innovaties nog sneller naar de markt te krijgen.

Job Description

Als Head of People ben jij iedere dag bezig om WAES medewerkers de beste versie van zichzelf te laten worden. Stilstaan is geen optie, groei is de enige keuze. Onze consultants zijn de halve wereld over gereisd om hier een nieuw leven te beginnen, aan WAES om ze hiervoor het beste platform te bieden.

Qualifications

We hebben een ondernemende en creatieve Head of People nodig, met een vernieuwende kijk op HR, die ons gaat helpen bij het verder professionaliseren en digitaliseren van de HR omgeving. We willen iedere dag opnieuw uitgedaagd worden om die extra stap voor onze medewerkers te zetten! Daarvoor verwachten wij dat je in nauw contact staat met je team, de consultants en de rest van het bedrijf. Persoonlijke aandacht en oog voor cultuur is daarbij essentieel. De term “Chief Happiness” vinden wij alweer achterhaald, maar de kern is waar: werken bij WAES moet een unieke ervaring zijn. Onze persoonlijke aanpak en focus op groei & ontwikkeling maakt het verschil. En dat is jouw dagelijkse taak!

 

Wij hebben alvast de volgende tools voor je ontwikkeld:

·        Excellente leeromgeving die zichzelf continue opnieuw uitvindt want we willen enkel en alleen het beste bieden. Onze Learning & Development expert is onderdeel van je team en zal de WAES Academy iedere dag net iets beter maken, het doel is namelijk een tailor-made ontwikkel programma voor iedere WAES medewerker.

·        Een bijzonder gedreven support team die dag-in/dag-uit de beste support biedt als het gaat om reallocatie, immigratie, onboarding en ondersteuning van nieuwe en bestaande medewerkers.

·        De Chapter Leaders die helpen bij het bouwen van technische en sociale communities voor onze consultants en daarbij kijken naar individuele carrière plannen. Zij zijn in de lijn verantwoordelijk voor hun Chapters, en jij stuurt de Chapter Leaders aan.

·        De HR-Squad die bestaat uit leden van diverse afdelingen die je helpen met specifieke thema’s of projecten zodat we alle perspectieven geborgd hebben. Dit doen wij overigens vanuit de Agile methodiek!

·        Eigen ontwikkelde app’s zoals onze Feedback game en de Explorer-app om nieuwe consultants een zachte landing in Nederland te geven. Heb jij nog ideeën voor unieke digitale tools? Laat maar komen, wij hebben de beste software ontwikkelaars en een hackaton is zo geregeld!

Additional Information

Wat wij bieden

 

Je komt binnen bij WAES: wat een gave werkplek, een urban jungle op de hotspot Strijp-T in Eindhoven. Je ziet jonge, ambitieuze internationale collega’s die voldoening krijgen uit hun werk en wat ze kunnen betekenen voor anderen. Je ziet nieuwe ideeën heen en weer vliegen, maar ook de nodige grappen. WAES groeit hard, je maakt het hele scale-up avontuur mee en geeft deze mee vorm. Hoe mooi en leerzaam is dat?! Vanzelfsprekend hoort hier een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden bij.

 

En nu?

 

Reageer snel als je enthousiast geworden bent door deze vacature en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Privacy Policy