Account Manager

  • Stationsplein, 1012 AB Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

WAES werft de allerslimste én meest ervaren Software ontwikkelaars van - en over - de héle wereld. Na een grondige recruitmentprocedure, waarbij we letten en testen op soft skills en technische capaciteiten, halen wij deze toppers naar Nederland. Op een onbepaalde tijd contract vanaf dag 1, en zeer uitgebreide begeleiding en ondersteuning bij het immigratieproces. Zodat de drempel zo laag mogelijk is om dit talent aan ons te binden. Dit doen we allemaal zodat de klanten van WAES, in zowel Eindhoven en Amsterdam, te helpen om deze innovaties nog sneller naar de markt te krijgen.

WAES groeit hard. En we hebben jóuw hulp nodig om ons verder te helpen groeien.

Momenteel hebben we ruim 50 Software experts in vaste dienst, en we willen dit aantal graag verhogen naar 200 aan het einde van 2020, zonder een compromis te doen op het niveau van deze experts.

 

Wat wij bieden

Binnen WAES hebben we continu leren als #1 prioriteit voor onze medewerkers. We zullen je dan ook een indrukwekkend onboarding programma aanbieden, die speciaal is ontwikkeld voor onze Account Managers in spé. Gedurende je eerste zes weken bij WAES zul je merken dat leren ook echt leuk kan zijn! We zullen je helpen om in no-time je eerste success als New Business Accountmanager te boeken.
 

Na de eerste zes weken willen we niet alleen, maar verwachten we zelfs dat je je continu blijft ontwikkelen, zowel on the job alswel d.m.v. opleidingen. We willen dat je de beste versie van jezelf wordt. Je hebt hiervoor een mooi opleidingsbudget tot je beschikking staan, en de hulp van je manager en ondersteuning vanuit onze Learning&Development afdeling. 

Verder werk je in een heel gaaf kantoor op Strijp-T in Eindhoven, of in ons kantoor in Amsterdam, samen met een groep jonge, hardwerkende én enthousiaste professionals. Naar mate het bedrijf verder doorgroeit (met jouw hulp!) komen er ook steeds nieuwe carrièreuitdagingen voorbij. 

Functieomschrijving

Binnen ons Sales team zoeken we naar een New Business Account Manager die creativiteit, een sterke focus op Sales én energie combineert, met als doel het binnenhalen van gave nieuwe klanten voor onze top ingenieurs. Zodat zij aan gave software projecten kunnen werken.
 

Zodra je deze klanten hebt binnen weten te halen houdt het avontuur niet op met ze. Aan jou de taak om ze verder uit te bouwen naar gedegen klantrelaties waar onze developers zich gechallenged voelen. Uiteraard ben je niet alleen. Ons team helpt je, en bestaat momenteel uit 4 collega’s in zowel Eindhoven alswel Amsterdam. 

Functie-eisen

Het is een erg diverse, dynamische en soms hectische rol die we aanbieden, die jouw pusht om de allerbeste versie van jezelf te worden. Echter, plezier in je werk hebben is erg belangrijk, en successen worden altijd sterk gevierd en je zult er voor beloond worden!

We verwachten niet van je dat je al ervaring hebt in de detachering of techniek. Wat we wél verwachten is dat je erg leergierig bent, openstaat voor verschillende culturen, dat je uitstekend communiceert én energiek bent (en blijft 😊). De rest leren we je.

Extra informatie

Reageer snel als je enthousiast geworden bent door deze vacature en je denkt dat je klaar bent voor een nieuwe stap in je carrière als New Business Account Manager, en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Video's om te bekijken

Privacybeleid