Projectleider

 • Voltijds

Functieomschrijving

Wie ben jij?
Vind jij het leuk om samen met onze consultants en klanten concrete resultaten te bereiken binnen projecten waar jij zelf verantwoordelijk voor bent? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een betrokken team ben jij de persoon die complexe, technische vraagstukken weet terug te brengen naar een overzichtelijk project met een duidelijke scope, planning en begroting. Je vindt het fijn om de rol van gesprekspartner op je te nemen met zowel onze consultants als onze klanten, waarbij je vooral bezig bent met oplossingen in plaats van problemen. Daarnaast hecht je waarde aan het maken van concrete afspraken, zorg je voor een accurate capaciteitsplanning en durf je het aan om je sterk te maken voor een succesvolle uitvoering van het project. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere projectleider wordt! Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Projectleider van Vicrea werk je zorgvuldig en planmatig aan de opbouw en uitvoering van projecten die veelal gericht zijn op IT en die zich voornamelijk afspelen bij onze klanten. Dit doe je door het opstellen van een concreet projectplan waarin je een overzichtelijke projectscope, tijdsplanning en begroting opneemt. Je maakt voorafgaand aan een project duidelijke afspraken met zowel consultants als klanten en durft jezelf te presenteren als de persoon die verantwoordelijk is voor het opleveren van een succesvol project.

Onze klanten werken met onze eigen toonaangevende IT-oplossingen voor overheden die kwalitatieve geografische data registreert en deelt. Deze data worden door vele inwoners, bedrijven en organisaties gebruikt. Onze projecten zijn gericht op het implementeren en configureren van onze IT-oplossingen en zorgen ervoor dat gebruikers hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Jouw rol is het inventariseren, documenteren, begroten en overzien van de werkzaamheden die hiervoor nodig zijn. Binnen het project communiceer je duidelijk met je stakeholders en borg je de voortgang van het project.

Binnen Vicrea vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ook heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig game-avonden, borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als Projectleider wordt uitgerust met een geschikte werkplek!

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt affiniteit met software en technologie;
 • je bent communicatief vaardig, staat stevig in je schoenen en bent in staat om stakeholders te kunnen overtuigen;
 • je bent gedreven, leergierig en een teamplayer met analytisch vermogen;
 • je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief;
 • je bent ambitieus en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om samen met jouw team mee te werken aan de verdere groei van Vicrea;
 • ruimte om je als Projectleider door te ontwikkelen door je kennis te vergroten en vaardigheden uit te breiden;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto, dertiende maand, goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, een laptop (incl. accessoires) en een mobiele telefoon;
 • een fijne werkplek en een prettige informele werksfeer in ons kantoor in Amersfoort;
 • leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team en een ambitieuze bedrijfscultuur.

Over Vicrea
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 100 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct! Heb je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze Manager Operations Maikel Nijmeijer via 088-5004600.

Hoe gaan wij met je gegevens om?
Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.