Implementatie Consultant

 • Voltijds

Functieomschrijving

Wie ben jij?
Vind jij het leuk om onze applicaties optimaal te laten werken bij onze klanten? Dan hebben wij de baan die jij zoekt! In een betrokken team installeer je door ons ontwikkelde IT-oplossingen bij onze klanten en integreer je deze in een bestaand applicatielandschap. Je voelt je goed bij het onderhouden van een goede klantrelatie en wordt enthousiast van een technische uitdaging waarbij jouw toegevoegde waarde direct zichtbaar wordt. Daarnaast hecht je als punctueel persoon waarde aan het nakomen van je (klant)afspraken, een correcte (klant)administratie en een kloppende eigen planning. Uiteraard ondersteunen we je hierin, zodat jij een nog betere consultant wordt! Spreekt dit je aan? Lees dan snel verder of solliciteer direct!

Hoe ziet jouw functie eruit?
Als Implementatie Consultant implementeer je onze eigen toonaangevende IT-oplossingen voor overheden die kwalitatieve geografische data registreert en deelt. Deze data worden door vele inwoners, bedrijven en organisaties gebruikt. Jij zorgt ervoor dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van onze IT-oplossingen: je implementeert, configureert en traint gebruikers. Dit kan vanuit huis, op kantoor en op locatie bij de klant.

Je werkt veelal zelfstandig, maar deelt jouw ideeën en ervaringen met enthousiaste collega’s om hier gezamenlijk van te kunnen leren. Op die manier draag je bij aan continue verbetering van onze werkwijze, dienstverlening en (technische) oplossing met het ultieme doel: een blije klant, maar ook een tevreden medewerker!

Binnen Vicrea vinden we jouw persoonlijke ontwikkeling en werkplezier ook heel belangrijk. Daarom besteden we hier veel tijd aan! We kennen bijvoorbeeld een Young Professional programma, een Talent Development programma en er is veel ruimte voor individuele “coaching on the job”. Goede resultaten behalen is volgens ons niet mogelijk zonder een goede dosis werkplezier! Hiervoor organiseren we regelmatig game-avonden, borrels en teamuitjes. Daarnaast zorgen we ervoor dat je als Implementatie Consultant wordt uitgerust met een geschikte werkplek!

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt ervaring met het installeren van applicaties in een Windows-omgeving;
 • je hebt kennis van databases en SQL;
 • je bent gedreven, leergierig en een teamplayer met analytisch vermogen;
 • je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief;
 • je bent ambitieus en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Wat bieden wij jou?

 • De mogelijkheid om samen met jouw team mee te werken aan de verdere groei van Vicrea;
 • ruimte om je als consultant door te ontwikkelen door je kennis te vergroten en vaardigheden uit te breiden;
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een leaseauto, dertiende maand, goede pensioenregeling, 27 vakantiedagen, een laptop (incl. accessoires) en een mobiele telefoon;
 • een fijne werkplek en een prettige informele werksfeer in ons kantoor in Amersfoort;
 • leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team en een ambitieuze bedrijfscultuur.

Over Vicrea
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf, gespecialiseerd in slimme data-integratie oplossingen, Geografische Informatie Systemen en maatwerk toepassingen. Wij transformeren data naar waardevolle informatie. Zo'n 100 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaard- en maatwerksoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor kunnen organisaties effectiever en efficiënter functioneren. Vicrea is sinds de oprichting in 1999, uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van ruimtelijke informatietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea verder op onze website.

Reageren
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct!

Heb je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze Manager Operations Maikel Nijmeijer via 088-5004600.

Hoe gaan wij met je gegevens om?
Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.