IT Consultant (Young Professional)

 • Voltijds

Functieomschrijving

Bij het vinden van de juiste kandidaat sluiten we de vacature.

Young Professional: word jij onze expert op het gebied van IT?
Ben jij startend in je carrière en wil jij je passie en energie inzetten om door te groeien op het snijvlak van klantbeleving en IT? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie ben jij?
Jij slaat de brug tussen de klant en onze softwareoplossingen door jouw expertise en luisterend oor in te zetten om door te dringen tot de kern van een probleem of vraag. Je bent nieuwsgierig, kunt gerichte vragen stellen en wil graag blijven leren. Het woord “opgeven” komt niet in jouw woordenboek voor en je bent pas tevreden als onze klanten zich daadwerkelijk gehoord en geholpen voelen.

Je helpt klanten op weg in onze software en wijst ze op mogelijke procesverbeteringen. Geen dag is op die manier hetzelfde en als klantvriendelijke Young Professional kun je je verplaatsen in de uitdagingen die de dag brengt zonder daarbij het hogere doel uit het oog te verliezen.

Zelfstandig, accuraat en oplossingsgericht denken zijn kwaliteiten waarin je jezelf herkent en je beschikt over een mix van organisatorisch, servicegericht en commercieel vermogen. Daarnaast ben je in staat om, zowel mondeling als schriftelijk, te communiceren in correct Nederlands.

Jouw functie
Met de Neuron producten van Vicrea kunnen klanten ruimtelijke informatie beheren, distribueren en ontsluiten. Als Young Professional ben je het aanspreekpunt voor onze klanten op het gebied van meldingen en wensen. Deze kunnen zowel technisch als functioneel van aard zijn. Daarnaast lever je een actieve bijdrage aan succesvolle implementaties van onze software en voel je je verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. Dit kan zowel vanuit huis, kantoor of op locatie bij de klant. Je sterke communicatieve vaardigheden spelen daarbij een grote rol!

Als Young Professional sta je er natuurlijk niet alleen voor. Je bent onderdeel van een team met ruime ervaring op het gebied van dienstverlening en implementaties. Daarnaast krijg je de unieke mogelijkheid om “on the job” te leren van onze experts! Binnen Vicrea vinden we het belangrijk dat we werknemers de juiste bagage mee te geven. Daarom bevat ons zorgvuldig vormgegeven Young Professional Programma de juiste ingrediënten om jou op zowel technisch als persoonlijk vlak te laten groeien – van je eerste klantcontact tot aan de zelfstandige expert op het gebied van IT!

Wij bieden

 • Een uitdagende en dynamische functie bij een goed werkgever.
 • De unieke mogelijkheid om veilig te kunnen leren van onze experts.
 • Veel doorgroeimogelijkheden na afronding van het Young Professional Programma.
 • Actief meewerken aan de toekomstige groei van Vicrea.
 • Leuke collega’s en een ambitieuze bedrijfscultuur. Naast het werk worden er game-avonden, borrels en teamuitjes georganiseerd.
 • Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maand, goede pensioenregeling en 27 vakantiedagen. Daarnaast heb je (functioneel)recht op een leaseauto vanaf het moment dat je zelfstandig en regelmatig naar klanten gaat.
 • Een laptop, inclusief de benodigde accessoires, een telefoon(budget) en abonnement.
 • Een (tijdelijke) thuiswerkvergoeding.
 • Een aansprekende functie waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt.
 • Een functie voor 40 uur met als standplaats Amersfoort.
 • Flexibele werktijden.
 • Leuke collega’s die er naar uit kijken om jou welkom te heten in het team. 
 • De mogelijkheid om de Nederlandse feestdagen om te wisselen voor feestdagen uit een andere cultuur.

Wij vragen

 • Je bent gedreven, leergierig en een team-player met analytisch vermogen.
 • Je bent resultaatgericht, goed in prioriteren en proactief.
 • Je bent ambitieus en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Je bent communicatief vaardig en in staat om goed te luisteren naar onze klanten.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor klanttevredenheid en bent gericht op het leveren van goede dienstverlening.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Over Vicrea

Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

Reageren
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen hebt kun je direct contact opnemen met onze Manager Services Maikel Nijmeijer via 06-228 37 319.

Hoe gaan wij met je gegevens om?
Wij hechten grote waarde aan je privacy. Wij gaan dan ook uiterst zorgzaam om met de gegevens die jij aan ons beschikbaar stelt. Deze gegevens zullen door ons vertrouwelijk worden behandeld en uitsluitend worden gebruikt voor werving- en selectiedoeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Door het versturen jouw sollicitatie ga je ermee akkoord dat je persoonsgegevens worden verwerkt door onze organisatie.

Wij hebben begrip voor acquisitie, maar geen interesse.