HBO afstudeer stagiair Development

  • Voltijds

Functieomschrijving

Bij het vinden van de juiste kandidaat sluiten we de vacature.

Voor het verder ontwikkelen van ons innovatieplatform Vicrea Neuron Geocloud, ons eigen Cloud Platform, zijn we op zoek naar een enthousiaste afstudeer stagiair die een bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen van onze software. Je komt te werken in een klein team waarbij je direct jouw bijdrage kunt leveren aan de inhoud van het product en de ontwikkeling daarvan.

Wie ben jij?
Jij bent een vierdejaars student die klaar is voor een uitdagende afstudeeropdracht. Je krijgt er energie van om jouw technische skills verder te ontwikkelen en daarnaast juist de breedte in te gaan. Tijdens de afstudeerstage maak je niet alleen kennis met het product maar ook met (interne) klanten en gebruikers. Door in contact te zijn met de juiste stakeholders weet jij precies hoe we onze software beter kunnen maken. Samen met jouw collega developers ga jij Vicrea nog succesvoller maken.

Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Je bent resultaatgericht en werkt gestructureerd. Je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf én het product te halen.

Wat ga je doen?
Je bouwt én ontwerpt gebruiksvriendelijke software van hoge kwaliteit. Daarnaast los je technische uitdagingen netjes op en draag je bij aan ons mooie cloud-product. We gaan graag met je in gesprek over de inhoud van de afstudeeropdracht. Samen kijken we of jouw wensen, kennis en vaardigheden aansluit bij een waardevolle opdracht.

Voorbeelden waar je aan zou kunnen denken zijn:

  • Je ontwerpt en ontwikkelt gebruiksvriendelijke web functionaliteit op basis van concrete klantwensen en strak UI/UX design
  • Je lost concrete (cloud) beveiligingsvraagstukken op en implementeert security controls om onze software nog veiliger te maken
  • Je bouwt onze behavioral driven testautomatisering verder uit met behulp van Selenium

Eén en ander natuurlijk onder begeleiding van een ervaren ontwikkelaar/tester

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een uitdagende en dynamische afstudeerstage bij een goede werkgever, waar je je talenten optimaal kunt ontwikkelen en de mogelijkheid krijgt om actief mee te werken aan de verdere ontwikkeling van Vicrea;
  • Een aansprekende stage waarin je zowel zelfstandig als in teamverband werkt en waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt;
  • Een passende stagevergoeding;  
  • Een leervolle stageperiode bij een gezellig en informeel bedrijf.
  • Een kans om jouw carrière bij ons te starten.

Daarnaast krijg je tijdens je stage ook de mogelijkheid om te werken met technologieën als C# .NET, React, PostgreSQL en Microservices Architectuur.

Wat vragen wij?
Wij zoeken een HBO afstudeer stagiair die het leuk vindt om breed ingezet te worden. Nieuwsgierig- en zelfstandigheid zijn hierbij kernwoorden. We gaan er van uit dat jij zelf initiatief toont en dat jouw communicatie richting anderen duidelijk en gepast is. Begint jouw afstudeertraject later in het jaar? Wij bekijken graag samen de mogelijkheden.

Wie zijn wij?
Wij zijn een Nederlands IT-bedrijf en innovatieve partner voor overheden die slimme oplossingen zoeken voor het integraal beheren, verbinden en gebruiken van geografische objectgerichte (basis)registraties en data-integratie oplossingen. Zo'n 60 getalenteerde en betrokken medewerkers ontwikkelen standaardsoftware, adviseren en ontzorgen onze klanten. Hierdoor werken zij effectiever en efficiënter.

Vicrea is sinds de oprichting in 1999 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van informatie- en integratietechnologie. Wij spelen in op de nieuwste technologieën en zijn daarom de concurrentie vaak een stap voor. Dit vullen we aan met een gezonde dosis lef, waardoor we iedere uitdaging aankunnen. Voor zowel starters als ervaren professionals heeft Vicrea vaak plek. Kijk voor meer informatie over Vicrea op onze website.

Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met meer dan 60 onafhankelijke Business Units.

Interesse?
Herken je je in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan direct. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met Henk van Dijken, Manager R&D via: 06 - 15 03 15 08

Breng ook eens een bezoek aan onze website op www.vicrea.nl