GIS Consultant

 • Henry Dunantstraat 34, 3822 XE Amersfoort, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij?
Vicrea is een GEO ICT bedrijf, we bieden software, consultancy, trainingen en support aan onze klanten. Wij richten ons op overheidsorganisaties en zijn specialist op het gebied van de Nederlandse stelsel van basisregistraties met een locatiecomponent. Denk hierbij aan de BAG, WOZ, BGT en BRK.

Onze klanten (overheidsinstanties) beheren data dat wordt gedeeld en gebruikt om vraagstukken over bijv. klimaat, mobiliteit en infrastructuur op te lossen. Wij maken optimaal gebruik van de kracht van GEO door deze basisgegevens en kerngegevens integraal te beheren en ontsluiten. Samen met ons team van visonairs en creatieveling bieden wij modulaire en open oplossingen waarmee we onderscheidend zijn in de markt.

TSS
Vicrea is onderdeel van Total Specific Solutions (TSS). TSS is de grootste Vertical Market Software Onderneming van Europa met 60 onafhankelijke Business Units.

Functieomschrijving

Wat ga je doen?
Binnen deze rol ga jij onze klanten helpen om de mogelijkheden die FME biedt toe te passen op de uitdagingen en processen van onze klant.  Je analyseert, adviseert en zorgt voor het effectueren van jouw advies. Daarnaast ben je hét aanspreekpunt voor vragen, trainingen en wensen met betrekking tot FME. Dit kan zijn vanuit ons kantoor in Amersfoort of op locatie bij een van de klanten. Met jouw hulp breiden we ons FME klantenbestand in rap tempo uit. Je vindt het leuk om uitdagende klussen op te pakken, waarbij je soms voor langere tijd gedetacheerd wordt bij een van onze klanten.

Nog weinig kennis van FME? Binnen Vicrea werken verschillende FME experts die jou graag helpen om jezelf FME eigen te maken. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om jezelf te certificeren als FME Professional.

Wie ben jij?
Jij bent een ambitieuze GEO/GIS fanaat die het leuk vind om klantrelaties op te bouwen en behouden. Je bent klaar om een tweede of derde stap in je loopbaan als consultant te nemen.
Je krijgt er energie van om samen met jouw collega’s successen te behalen. Je bedenkt nieuwe initiatieven die je samen weet te brengen om problemen en uitdagingen op te lossen. Je bent zelfstandig en hebt verantwoordelijkheidsgevoel; je regelt je eigen planning en door jouw brede netwerk weet je binnen mum van tijd een klantenbestand op te bouwen. Dat betekent dus dat jij zelf actief op zoek gaat naar nieuwe relaties en klanten. Resultaatgericht en gestructureerd zijn woorden die jouw instelling omschrijven en je bent continu op zoek naar mogelijkheden om meer uit jezelf te halen. Last but not least ben jij TOV! Toegewijd, Ondernemend en Vooruitstrevend.

Wat heeft Vicrea jou te bieden?

 • Een uitdagende functie waarin je jouw talenten optimaal kunt ontwikkelen en waarin je veel vrijheid krijgt;
 • De mogelijkheid om jezelf te certificeren als Certified FME Professional. Daarnaast bieden wij voor Young Professionals een leerzaam en innovatief Young Professional Programma aan. 
 • Een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. dertiende maand, goede pensioenregeling en laptop, een mobiele telefoon én leaseauto (afhankelijk van je instapniveau).
 • Een functie voor 32-40 uur met als standplaats Amersfoort.
 • Leuke collega’s die er naar uit zien jou welkom te heten in het team.

 

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

 • Een afgeronde GEO of ICT-gerelateerde WO- of HBO opleiding;
 • Het is een mega pré (maar geen must) als je enkele jaren werkervaring in een job als bijvoorbeeld accountmanager of consultant hebt opgedaan;
 • Affiniteit met GEO en de leergierigheid om hier nog veel van te leren;
 • Je bent klantgericht en hebt een commerciële instelling;
 • Kennis van FME en ETL is een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen.
 • team.

Aanvullende informatie

Denk je nu, dit echt iets voor mij! Reageer dan direct via onderstaande button. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.