HR Business Partner

  • Pieter Braaijweg 203, 1114 AJ Amsterdam, Nederland
  • Werknemer kan op afstand werken
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Elk kind heeft recht op opvang, toch?

Wij van Vesper vinden van wel. Vesper is de allereerste BSO+ in de regio Amsterdam en omstreken. Wij bieden groepsbegeleiding aan kinderen in de basisschoolleeftijd met een extra zorgbehoefte door hun (licht) verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis als autisme of ADHD. We zijn vorig jaar gestart en hebben nu 6 vestigingen live. Onze ambitie is om de komende jaren nog verder te groeien. Dus heb je interesse om te werken met collega’s die de wereld echt leuker maken en vind je het leuk om in een startup te werken? Dan is deze rol wellicht voor jou.

Functieomschrijving

Als HR Business Partner werk je direct samen met het managementteam. De rol is nieuw dus je hebt veel inspraak in hoe we bij Vesper invulling geven aan HR zaken. Je bent verantwoordelijk voor het HR component van Vesper BSO+. Je neemt de verantwoordelijk op je om alles met betrekking tot HR onder je hoede te nemen. Dit begint bij de HR-brand en eindigt met het algehele welbevinden van ons personeel. Je weet hoe je talent moet recruiteren, en snapt wat een startup/scale up nodig heeft. Je snapt hoe belangrijk een onboarding is voor het plezier van werken en bent in staat om dit tot een super experience te maken. Je vind leuk om in een moeilijke markt genoeg gekwalificeerd personeel aan te nemen, of verzint methoden om ze op te leiden. Je kan vooruit kijken naar de behoeftes van de organisatie. Je snapt de CAO kinderopvang (of bent in staat dit tot je te nemen). Ook ben je verantwoordelijk voor de maandelijkse wijzigingen en juiste salarisbetalingen van het gehele team.

Zijn wij een match made in heaven?

Hoe zorgen we dat we de beste mensen krijgen vanuit de kinderopvang of vanuit de jeugdzorg? Je bent in staat om vooruit te kijken en te anticiperen op wat Vesper BSO+ nodig heeft om de ambitieuze groei te kunnen waarmaken. Want, we zijn echt ambitieus, en willen groeien van 4 naar 12 locaties het komende jaar! Daarnaast ben je een kei in het recruiten van high-performers, ben je verantwoordelijk voor het welbevinden van onze medewerkers en ben je in staat om HR als belangrijk aandachtspunt op de agenda te behouden. Je houdt van systemen en brengt overzicht. Buiten dat ben je gewoon een onwijs leuk persoon en hou je ervan om lekker met een jong en enthousiast team kinderen een leuke plek te bieden. 

Functie-eisen

En natuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

·            Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding;

·            Je hebt minimaal 2-3 jaar werkervaring in HR – het liefst in de kinderopvang, jeugdzorginstelling of een start up.

·            Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft;

·            Je gelooft in wat Vesper doet!

·            Je bent woonachtig in de randstad

·            Je bent op zoek naar een uitdaging voor op de lange termijn!

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

Vesper bied je niet alleen een ontzettend leuke en dynamische werkomgeving, we hechten veel waarde aan jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Eigen initiatief en inbreng wordt zeer gewaardeerd, verras ons met jouw ideeën! 

Nieuwsgierig geworden?

Leuk dat je nog steeds aan het lezen bent! Gemotiveerd geraakt om te komen werken bij Vesper? Reageer dan op deze vacature met je cv en motivatiebrief.