Groepsbegeleider BSO+ Hilversum

 • Contract

Beschrijving van het bedrijf

Ieder kind heeft recht op opvang, toch?

Wij van Vesper vinden van wel. Vesper is de aller eerste BSO+ in de regio Hilversum en omstreken. Wij bieden groepsbegeleiding aan kinderen in de basisschool leeftijd met een extra zorgbehoefte door hun (licht) verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis als autisme of ADHD.

Functieomschrijving

Als groepsbegeleider ben je 2 tot 5 dagen ‘s middags het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen op de BSO+ groep in Hilversum. De kinderen spelen in kleine groepjes, begeleid door twee of drie collega’s die zorgen voor structuur, duidelijkheid en positieve bekrachtiging. In een gestructureerde en veilige omgeving krijgen de kinderen de ruimte om te ontspannen, te spelen en te oefenen aan een stukje zelfstandigheid en sociaal contact. Als groepsbegeleider bedenk je activiteiten die bijdrage om aangeleerde vaardigheden in de praktijk worden gebracht of kunnen vaardigheden worden verbeterd in het contact met andere kinderen. Hierbij kun je denken aan situaties die de sociale vaardigheden vergroten van een 10-jarige jongen met autisme of die het zelfbeeld versterken van een angstig meisje van 7 jaar. Kennis en ervaring met de doelgroep, kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD, is dus onmisbaar.

 Zijn wij een match made in heaven?

Vesper BSO+ in Hilversum is op zoek naar een enthousiaste en proactieve groepsbegeleider die ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Initiatief nemen en zelfstandig werken passen bij je. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen.

Functie-eisen

Natuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO- opleiding en geregistreerd bij het SKJ
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in de jeugdzorg met focus op groepsbegeleiding en/of schoolbegeleiding, ouders en kinderen met autisme en/of complexe systeemproblematiek
 • Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft;
 • Je bent woonachtig in Hilversum of omgeving;
 • Je bent op zoek naar een uitdaging voor op de lange termijn!

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

Vesper bied je niet alleen een ontzettend leuke en dynamische werkomgeving, we hechten veel waarde aan jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Eigen initiatief en inbreng wort zeer gewaardeerd, verras ons met jou ideeën!  Daarnaast biedt Vesper jou als groepsbegeleider: 

 • Een jaarcontract voor 2 tot 4 dagen per week, met uitzicht op een vast dienstverband; 

 • € 2.155, - tot € 2.935, - bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek; 

 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%; 

 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis, maar alleen als je belooft dat je terugkomt (op basis van een 36-urige werkweek); 

 • Een vergoeding van je reiskosten; 

 • Diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als specialist! 

 

Nieuwsgierig geworden?

Wil jij het team van Vesper BSO+ in Hilversum komen versterken? Reageer dan op deze vacature met je cv en motivatiebrief. Wij nemen binnen twee weken contact met je op.