Groepscoördinator

  • IJsbaanpad 9, 1076 CV Amsterdam, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Elk kind heeft recht op opvang, toch?

Wij van Vesper vinden van wel. Vesper is de aller eerste BSO+ in de regio Amsterdam en omstreken. Wij bieden groepsbegeleiding aan kinderen in de basisschool leeftijd met een extra zorgbehoefte door hun (licht) verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis als autisme of ADHD.

Functieomschrijving

Als groepscoördinator bij Vesper BSO+ ben je verantwoordelijk over het hele reilen en zeilen van de groep. Je bent het vaste aanspreekpunt voor de ouders en de scholen. Het zorgen voor een optimale bezetting op de groep, het in behandeling nemen van aanmeldingen en voeren van intakegesprekken en het coachen van de medewerker op de groep zijn een greep uit de coördinerende taken waar je verantwoordelijk voor bent in de ochtend. Daarnaast vervul je als groepscoördinator de rol van pedagogisch coach op de locatie waarbij je meedenkt aan de ontwikkeling en beleid van de organisatie. Je neemt het voortouw om veranderprocessen door te voeren op de locatie en neemt je collega’s op enthousiaste en deskundige wijze mee in deze veranderingen.

In de middag sta je op de groep en ben je het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen op de BSO+ groep. Doordat je meedraait op de groep heb je goed zicht op eventuele knelpunten en kan je collega’s meenemen in het zorgen voor een optimaal pedagogisch klimaat waarin de kinderen veilig kunnen spelen en aan de doelen kunnen werken. Als groep coördinator ben je voor de ouders het eerste aanspreekpunt en informeert de ouders over de voortgang op de groep, maar geeft ook tips op het gebied van voeding en dagritme. Kennis en ervaring met de doelgroep, kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD, is dus onmisbaar.

 Zijn wij een match made in heaven?

Wij zijn op zoek naar een groepscoördinator die al veel ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Naast de inhoudelijke begeleiding van de kinderen op de groep en de coördinerende rol zie je de uitdaging om Vesper te helpen groeien (en daarmee de operationele taken die hierbij komen kijken). Initiatief nemen en zelfstandig werken passen bij je. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen.

Functie-eisen

Natuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding;
  • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in de jeugdzorg met focus op groepsbegeleiding en/of schoolbegeleiding, ouders en kinderen met autisme en/of complexe systeemproblematiek;·        
  • Je hebt ervaring met het coördineren van een groep;
  • Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft;
  • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving;
  • Je bent op zoek naar een uitdaging voor op de lange termijn!

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

Vesper bied je niet alleen een ontzettend leuke en dynamische werkomgeving, we hechten veel waarde aan jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Eigen initiatief en inbreng wort zeer gewaardeerd, verras ons met jou ideeën!  Daarnaast bied Vesper jou als Pedagogisch medewerker:

  • Een jaarcontract voor 30 tot 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • € 2.619,- tot € 3.544,- bruto maandsalaris (schaal 8 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek;
  •  8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%;
  •  210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis, maar alleen als je belooft dat je terug komt (op basis van een 36-urige werkweek);
  • een vergoeding van je reiskosten;
  • diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als specialist!

Nieuwsgierig geworden?

Leuk dat je nog steeds aan het lezen bent! Gemotiveerd geraakt om te komen werken bij Vesper? Reageer dan op deze vacature met je cv en motivatiebrief.