Groepsbegeleider flex

 • IJsbaanpad, 1182 DB Amsterdam, Nederland
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Ieder kind heeft recht op opvang, toch? 

Wij van Vesper vinden van wel. Vesper is de allereerste BSO+ in de regio Amsterdam en omstreken. Wij bieden buitenschoolse opvang aan kinderen in de basisschool leeftijd met een extra zorgbehoefte door hun (licht) verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis als autisme of ADHD. 

We zijn erg gepassioneerd en gedreven op Vesper BSO+ op te schalen en een oplossing te bieden voor zoveel mogelijk ouders in de randstad en uiteindelijk heel Nederland. 

Functieomschrijving

Als groepsbegeleider ben je een aantal middagen het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen op de BSO+ groep. De kinderen spelen in kleine groepjes, begeleid door twee of drie collega’s die zorgen voor structuur, duidelijkheid en positieve bekrachtiging. In een gestructureerde en veilige omgeving krijgen de kinderen de ruimte om te ontspannen, te spelen en te oefenen aan een stukje zelfstandigheid en sociaal contact. Als groepsbegeleider bedenk je activiteiten die bijdrage om aangeleerde vaardigheden in de praktijk worden gebracht of kunnen vaardigheden worden verbeterd in het contact met andere kinderen. Hierbij kun je denken aan situaties die de sociale vaardigheden vergroten van een 10-jarige jongen met autisme of die het zelfbeeld versterken van een angstig meisje van 7 jaar. Kennis en ervaring met de doelgroep, kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD, is dus onmisbaar.

 Zijn wij een match made in heaven?

Vesper BSO+ is op zoek naar een enthousiaste en proactieve groepsbegeleider die ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Initiatief nemen en zelfstandig werken passen bij je. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen. De werktijden zijn door de weeks van 13:30 tot 18:30 uur en in de vakanties van 8:30 tot 18:30 uur.

Functie-eisen

Natuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO of HBO- opleiding. Als HBO’er ben je geregistreerd bij het SKJ;
 • Je bent flexibel inzetbaar naast 1 tot 3 vaste dagen;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in de jeugdzorg met focus op groepsbegeleiding en/of schoolbegeleiding, ouders en kinderen met autisme en/of complexe systeemproblematiek;
 •  Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft;
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving;
 • Je bent op zoek naar een uitdaging voor op de lange termijn.

Aanvullende informatie

Vesper bied je niet alleen een ontzettend leuke en dynamische werkomgeving, we hechten veel waarde aan jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Eigen initiatief en inbreng wort zeer gewaardeerd, verras ons met jou ideeën!  Daarnaast bied Vesper jou als groepsbegeleider:

 

 • Een flexcontract voor 0 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een maandsalaris  van € 2.423,- tot € 3.205,- bruto (schaal 7 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%;
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis, maar alleen als je beloofd dat je terug komt (op basis van een 36-urige werkweek);
 • Een vergoeding van je reiskosten;
 • Diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als specialist!

Enthousiast geworden? 

Gemotiveerd geraakt om te komen werken bij Vesper? Reageer dan op deze vacature met je cv en motivatiebrief.