Pedagogische medewerker BSO+ Amsterdam

 • IJsbaanpad, 1182 DB Amsterdam, Nederland
 • Deeltijds

Beschrijving van het bedrijf

Elk kind heeft recht op opvang, toch?

Wij van Vesper vinden van wel. Vesper is de aller eerste BSO+ in de regio Amsterdam en omstreken. Wij bieden groepsbegeleiding aan kinderen in de basisschool leeftijd met een extra zorgbehoefte door hun (licht) verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis als autisme of ADHD.

Functieomschrijving

Als pedagogisch medewerker ben je 2 tot 4 dagen ‘s middags het vaste en vertrouwde gezicht voor de kinderen op de BSO+ groep in Amsterdam. De kinderen spelen in kleine groepjes, begeleid door twee of drie Versper collega’s die zorgen voor structuur, duidelijkheid en positieve bekrachtiging. Als pedagogische medewerker begeleidt je de kinderen zowel in groepsverband als individueel. Je weet als geen ander een veilige en gestructureerde omgeving te bieden aan de kinderen waarin ze zowel kunnen werken aan de gestelde doelen, maar ook kunnen spelen en ontspannen. Je bedenkt creatieve en sportieve activiteiten waarin de kinderen zowel individueel als in groepsverband kunnen werken aan de doelen. Daarnaast houdt je de ontwikkeling van de kinderen goed in de gaten, zorgt voor een goede rapportage en informeert de locatie coördinator bij bijzonderheden. Als pedagogische medewerker ben je voor de ouders het eerste aanspreekpunt en informeert de ouders over de voortgang op de groep, maar geeft ook tips op het gebied van voeding en dagritme. Kennis en ervaring met de doelgroep, kinderen met een ontwikkelingsstoornis zoals autisme of ADHD, is dus onmisbaar.

 Zijn wij een match made in heaven?

Vesper BSO+ is in Amsterdam op zoek naar een enthousiaste en proactieve pedagogische medewerker die ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Initiatief nemen en zelfstandig werken passen bij je. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen.

Functie-eisen

Natuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een afgeronde relevante MBO of HBO- opleiding;
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in de jeugdzorg met focus op groepsbegeleiding en/of schoolbegeleiding, ouders en kinderen met autisme en/of complexe systeemproblematiek
 • Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft;
 • Je bent woonachtig in Amsterdam of omgeving;
 • Je bent op zoek naar een uitdaging voor op de lange termijn!

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

Vesper bied je niet alleen een ontzettend leuke en dynamische werkomgeving, we hechten veel waarde aan jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Eigen initiatief en inbreng wort zeer gewaardeerd, verras ons met jou ideeën!  Daarnaast bied Vesper jou als groepsbegeleider:

 

 • een jaarcontract voor 2 tot 4 dagen per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • € 2.423,- tot € 3.205,- bruto maandsalaris (schaal 7 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%;
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis, maar alleen als je beloofd dat je terug komt (op basis van een 36-urige werkweek);
 • een vergoeding van je reiskosten;
 • diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als specialist!

 

Nieuwsgierig geworden?

Leuk dat je nog steeds aan het lezen bent! Gemotiveerd geraakt om te komen werken bij Vesper? Reageer dan op deze vacature met je cv en motivatiebrief.