Groepscoördinator BSO+ Hilversum

 • Sportpark Crailoo, 1222 Hilversum, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Elk kind heeft recht op opvang, toch?

Wij van Vesper vinden van wel. Vesper is de aller eerste BSO+ in de regio Hilversum en omstreken. Wij bieden groepsbegeleiding aan kinderen in de basisschool leeftijd met een extra zorgbehoefte door hun (licht) verstandelijke beperking of ontwikkelingsstoornis als autisme of ADHD.

Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden

Als groepscoördinator ben je drie à vier dagen ‘s middags het vaste gezicht voor de kinderen op de BSO+ groep. Je draagt zorg voor het proces van de kinderen op de groep; van aanmelding, wenmaand tot aan de jaarlijkse evaluaties. Je waarborgt de kwaliteit van de groepsbegeleiding, je voert de begeleiding uit en coördineert en regisseert het proces. Vanuit je eigen expertise, ondersteun je de kinderen bij hun problematieken en vraagstukken.

Als groepscoördinator heb je verantwoordelijkheid over het hele reilen en zeilen van de groep. Je bent het vaste aanspreekpunt voor zowel ouders als scholen.  Je houdt je bezig met de juiste groepsbezetting, aanmeldingen en het aannemen van begeleiders. Je begeleidt drie à vier dagen ‘s middags op de groep en hebt de ochtenden vrij voor je coördinerende taken.

Zijn wij een match made in heaven?

Wij zijn opzoek naar een groepscoördinator die al ervaring heeft met begeleiden van kinderen in groepssetting waar problematieken spelen ronden autisme, hechting en/of ADHD. Je hebt een authentieke denkwijze en bent een echte doener. Daarnaast past de vrijheid die onze manier van werken met zich mee brengt goed bij je. Naast de inhoudelijke begeleiding van de kinderen op de groep en de coördinerende rol zie je de uitdaging om Vesper te helpen groeien (en daarmee de operationele taken die hierbij komen kijken). Initiatief nemen en zelfstandig werken passen bij je. Je vindt het leuk om samen met ons het wiel uit te vinden en daarmee vind je de flexibiliteit die we van je vragen geen probleem; zowel op het gebied van werktijden als op het gebied van veranderende processen.

Functie-eisen

Natuurlijk beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Je hebt een afgeronde relevante HBO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 4 jaar werkervaring in de jeugdzorg met focus op groepsbegeleiding en/of schoolbegeleiding, ouders en kinderen met autisme en/of complexe systeemproblematiek;
 • Je hebt ervaring met het coördineren van een groep;
 • Je bent een enthousiast, sociaal en gedreven persoon die een proactieve en zelfstandige werkhouding heeft;
 • Je bent woonachtig in Hilversum of omgeving;
 • Je bent op zoek naar een uitdaging voor op de lange termijn!

Aanvullende informatie

Wat bieden wij jou?

Vesper bied je niet alleen een ontzettend leuke en dynamische werkomgeving, we hechten veel waarde aan jouw talent en persoonlijke ontwikkeling. Eigen initiatief en inbreng wort zeer gewaardeerd, verras ons met jou ideeën!  Daarnaast bied Vesper jou als Pedagogisch medewerker:

 • een jaarcontract voor 30 tot 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • € 2.619,- tot € 3.544,- bruto maandsalaris (schaal 8 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%;
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis, maar alleen als je belooft dat je terug komt (op basis van een 36-urige werkweek);
 • een vergoeding van je reiskosten;
 • diverse mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen als specialist!

Nieuwsgierig geworden?

Leuk dat je nog steeds aan het lezen bent! Gemotiveerd geraakt om te komen werken bij Vesper? Reageer dan op deze vacature met je cv en motivatiebrief.