Security technieker Holsbeek

  • Voltijds
  • Contract Type: Standaard

Beschrijving van het bedrijf

Relaitron is expert in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van veiligheids- en communicatiesystemen in de private, publieke en industriële sector.   Om onze mobiele ploegen met als uitvalsbasis Holsbeek  te versterken gaan we op zoek naar verschillende ervaren profielen binnen de Security Technieken.

Functieomschrijving

  • Relaitron is in volle ontwikkeling en daarom gaan we op zoek naar verschillende profielen met ervaring in onze verschillende technieken om onze ploegen uit te breiden.
  • Op basis van jouw ervaring en ambitie zal je instaan voor installaties en/of onderhoudsopdrachten van de verschillende beveiligingstechnieken bij onze klanten binnen je eigen regio.
  • Je installeert en onderhoudt toegangscontrole-, branddetectie- en camerabewakingssystemen.
  • Je volgt hierbij de interne procedures en waakt steeds over de veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen

Ervaring. Je hebt een uitgesproken technische kennis van de elektronische beveiligingstechnieken, bvb. branddetectie, toegangscontrole en diverse beveiligingstechnieken (inbraak, camerabewaking,, visualisatie systemen, ip netwerken,..)

Attesten: Je bezit een diploma  Elektronica, Elektrische installaties, Stuur- en beveiligingstechnieken of gelijkwaardig. Vervolgens dien je ook een blanco attest van goed gedrag en zeden te kunnen voorleggen en is het een meerwaarde indien je beschikt over het Attest Tobback.

Aanvullende informatie

Ruimte voor evolutie:

We houden volop rekening met je ervaring en expertise om je hierin verder te ontwikkelen en bieden je doorgroeimogelijkheden.

 

Aantrekkelijk loonpakket:

Naast een marktconform loon ontvang je ook extra legale voordelen zoals maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, bestelwagen met de optie tot privé-gebruik en 6 adv dagen.

As an inclusive company, Veolia is committed to diversity and gives equal consideration to all applications, without discrimination.

Privacybeleid