Open sollicitatie

  • Voltijds
  • Contract Type: Standaard

Beschrijving van het bedrijf

Veolia levert aan hun klanten duurzame oplossingen met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen, zoals het bedenken van oplossingen voor het creëren van nieuwe alternatieve grond-/brandstoffen. Tevens ontwikkelt Veolia oplossingen om grond-/brandstoffen te behouden en te optimaliseren. Denk hierbij aan de transformatie van vervuild water naar duurzame thermische energie, of de omzetting van koffiedik in een brandstofbron met als doel het leveren van nutsdiensten, en het upcyclen van plastic tot hoogwaardige nieuwe grondstoffen die passen binnen de circulaire economie. Veolia biedt operationele oplossingen die minder natuurlijke grondstoffen verbruiken en die economisch gezien efficiënter zijn.

Functieomschrijving

Wij hebben kansen voor verschillende soorten mensen. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten, met bijzondere aandacht voor diversiteit op het vlak van leeftijd, geslacht en cultuur. Blader door de openstaande vacatures of klik op "stuur ons je CV" zodat we kunnen kijken of we een mogelijke functie voor je hebben. Mocht je vragen hebben, stel deze dan aan de afdeling HRM via 020-4469009.

Aanvullende informatie

As an inclusive company, Veolia is committed to diversity and gives equal consideration to all applications, without discrimination. As an inclusive company, Veolia is committed to diversity and gives equal consideration to all applications, without discrimination.

As an inclusive company, Veolia is committed to diversity and gives equal consideration to all applications, without discrimination.

Privacybeleid