Account Manager

  • Oude Waag, Industrieweg 26, 4153 BW Beesd, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

De Van Leeuwen Buizen Groep is een toonaangevende, mondiaal opererende industriële handelsonderneming en specialist in stalen buizen en aanverwante artikelen. Via haar internationale teams en wereldwijde distributienetwerk bouwt Van Leeuwen haar leidende positie uit als leverancier van een uitgebreid assortiment buisproducten van hoogwaardige kwaliteit. Als logistiek specialist biedt van Leeuwen maatwerk en toegevoegde waarde aan klanten in vrijwel alle industriële segmenten. De Van Leeuwen Buizen Groep telt circa 100 vestigingen over de hele wereld met in totaal ruim 2.500 medewerkers. Bij Van Leeuwen Stainless in Beesd zijn circa 60 medewerkers werkzaam.  

Functieomschrijving

Voor ons bedrijv Van Leeuwen Stainless in Beesd zoeken wij een nieuwe Account Manager. In deze functie ben je verantwoordelijk voor grote en kleine klanten als het gaat om de verkoop van roestvast stalen buizen, fittingen, flenzen en componenten. Je onderhoudt de relaties met je klanten en gaat daarnaast op zoek naar nieuwe opportunities. Administratieve werkzaamheden waaronder het maken van offertes, het invoeren van orders en orderopvolging behoren ook tot je takenpakket. Dit is juist wat de functie leuk maakt: je gaat zowel de weg op om de (potentiële) klanten te bezoeken, maar bent ook bij ons op kantoor te vinden. Het is een interessante markt waarin je met verschillende zaken te maken krijgt: techniek vs commercie, eindgebruikers vs toeleveranciers, daghandel vs projecten, en buitendienst vs binnendienst. 

Functie-eisen

Jij hebt een afgeronde hbo-opleiding, en ervaring binnen een commerciële positie. Affiniteit met techniek is een pré in deze functie. Daarnaast is nee voor jou niet direct een reden om te stoppen maar kijk je juist verder naar wat er wel kan. Verder beschik je over: 

  • Goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift; 
  • Minimaal 2/3 jaar relevante werkervaring 
  • Ervaring met diverse officesystemen; 
  • Rijbewijs 

Aanvullende informatie

Wat bieden we jou?

Allereerst een leuk team, binnen een internationaal georiënteerd bedrijf waar je naast persoonlijke ontwikkeling de ruimte krijgt om je ook functioneel te ontwikkelen. Verder is van toepassing: 

  • Winstregeling;
  • 28 vakantiedagen; 
  • 12 roostervrije dagen; 
  • Goede pensioenregeling via het Pensioenfonds PME. 

Enthousiast?

Ben jij enthousiast na het lezen van de vacature? Leuk! We maken graag kennis met je. Je kunt solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton. Eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Stephanie Kruijthof (06 53695696).