Office Assistant

 • Lindtsedijk 100, 3336 LE Zwijndrecht, Nederland
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Van Leeuwen Buizen Groep is een toonaangevende, mondiaal opererende industriële handelsonderneming en specialist in stalen buizen en aanverwante artikelen. Via haar internationale teams en wereldwijde distributienetwerk bouwt Van Leeuwen haar leidende positie uit als leverancier van een uitgebreid assortiment buisproducten van hoogwaardige kwaliteit. Als logistiek specialist biedt van Leeuwen maatwerk en toegevoegde waarde aan klanten in vrijwel alle industriële segmenten. De Van Leeuwen Buizen Groep telt circa 100 vestigingen over de hele wereld met in totaal ruim 2.500 medewerkers.  

Deze vacature staat open voor  P. Van Leeuwen Jr’s Buizenhandel B.V., onderdeel van de Van Leeuwen Buizen Groep. Deze vestiging bevindt zich in Zwijndrecht en is één van de grootste operating companies binnen de groep. Op deze locatie werken circa 250 collega’s binnen verschillende afdelingen als onder andere Inkoop, Verkoop, Logistiek en de Financiële administratie.

Functieomschrijving

Voor ons kantoor in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een Office Assistant. Het gaat hier om een zeer veelzijdige functie waarin je je bezighoudt met zowel administratieve als facilitaire en diverse ondersteunende zaken. Is je interesse hiermee gewekt? Lees dan snel verder om erachter te komen wat deze baan zo leuk maakt!

Wat ga je doen? 
Jouw functie als Office Assistant is veelzijdig, uitdagend, en het is een functie waarin zowel jouw communicatieve als administratieve vaardigheden van pas komen. Als Office Assistant vervul je verschillende rollen. Allereerst ben je de rechterhand van Jakobien, onze directiesecretaresse. Je ondersteunt haar (en daarmee ook je interne collega’s) waar mogelijk  bij het organiseren van afspraken en evenementen, het bestellen van artikelen als bijvoorbeeld visitekaartjes, het aanmaken van orders in ons ERP-systeem SAP en het bestellen van relatiegeschenken. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt voor collega’s voor diverse vragen, zo leer je hen tevens goed kennen.

Naast je ondersteunende en administratieve rol vervul je ook een belangrijke facilitaire rol. Je verricht bestellingen voor diverse kantoorartikelen, en bent ook verantwoordelijk voor het contractmanagement van verschillende facilitaire partijen. Zo zorg je ervoor dat er een overzicht is van leveranciers en afspraken en kom je waar nodig met ideeën voor nieuwe leveranciers. In jouw facilitaire rol zorg je er tevens voor dat het kantoor voor alle collega’s een prettige plek is om te werken. Je loopt regelmatig een rondje langs de spreekkamers om ervoor te zorgen dat deze er netjes uitzien en  helpt collega’s bijvoorbeeld ook bij het reserveren van één van de spreekkamers.

Tot slot werk je samen met onze twee receptionistes. Op momenten dat zij afwezig zijn, neem jij voor hen waar aan de receptie en beantwoordt je de telefoongesprekken die binnenkomen via onze telefooncentrale. Voor jou alleen maar leuk! Je ziet alle collega’s (en extern bezoek) binnenkomen en komt zo met iedereen binnen onze organisatie in contact.

Functie-eisen

Wie ben jij? 
Voor deze functie zoeken wij een collega die beschikt over een proactieve houding. Je vindt het leuk om in verschillende rollen bezig te zijn, ziet waar de prioriteiten liggen en kan tevens goed schakelen met collega’s en externe partijen (op verschillende niveaus). Je bent een echte aanpakker die iedere dag vanuit servicegerichtheid en enthousiasme de organisatie en haar collega’s wil ondersteunen!

Daarnaast heb je:

 • Een afgeronde mbo-opleiding, enige jaren relevante werkervaring
 • Goede kennis van softwarepakketten Word, Excel en PowerPoint
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheden, in het Nederlands en Engels

Het betreft een functie voor 32-40 uur.

Aanvullende informatie

Wat bieden we jou? 
Allereerst een leuk team, binnen een internationaal georiënteerd familiebedrijf, waar je naast persoonlijke ontwikkeling de ruimte krijgt om je ook functioneel te ontwikkelen. Het is een veelzijdige rol, waarin je de kans krijgt om veel collega’s binnen de organisatie te leren kennen en daarmee echt iets voor hen te kunnen betekenen. Verder kan je rekenen op:

 • Een goed salaris
 • Een winstdelingsregeling (op basis van bedrijfsresultaat)
 • 27 vakantiedagen
 • 13 roostervrije dagen
 • Reiskostenvergoeding
 • Goede pensioenregeling via het Pensioenfonds PME

Enthousiast? 
Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacaturetekst? Leuk! Door op onderstaande sollicitatiebutton te klikken, kun je je interesse bij ons aangeven. Wij kijken uit naar een persoonlijke ontmoeting!