Commercieel Medewerker

  • Lindtsedijk 100, 3336 LE Zwijndrecht, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

De Van Leeuwen Buizen Groep is een internationaal opererende handelsonderneming en specialist in stalen buizen en buistoepassingen. Het bedrijf, met het hoofdkantoor in Zwijndrecht, is wereldwijd actief met 78 kantoren en voorraadlocaties in 33 landen. Het familiebedrijf is opgericht in 1924. Met een historie van bijna een eeuw als gespecialiseerde zakenpartner maakt Van Leeuwen haar belofte van “more than tubes” waar. De 2.400 medewerkers van Van Leeuwen hebben specialistische kennis van sourcing, bewerkingen, voorraadplanning, projectmanagement en logistiek en werken nauw samen met klanten in verschillende segmenten in de industrie- en energiemarkten.

Functieomschrijving

Binnen de afdeling Distribution, Trade & Services zijn we op zoek naar een Commercieel Medewerker. Als Commercieel Medewerker houd jij je, samen met je directe collega’s bezig met contact met onze klanten die achtief zijn in de staal- en tuinbouw, de constructie- en installatietechniek en in de scheesbouw. Je vertaalt hun aanvragen in offertes en orders, (waarbij je rekening houdt met de van toepassing zijnde randvoorwaarden) en monitort daarnaast de status, voortgang en opvolging van offertes en orders. Verder  verwerk je klantgegevens en -informatie in ons ERP/CRM-systeem.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Jij hebt je opleiding (in een commerciële richting) afgerond en bent klaar om in een commerciële rol te starten en je vaardigheden te ontwikkelen. Resultaatgerichtheid, creativiteit, klantbewustzijn, plannen en organiseren zijn jouw kerncompetenties en je bent een commercieel, energiek, pro-actief en stressbestendig persoon. Verder heb je:

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Interesse in technische producten: het lijkt je leuk meer te leren over buistoepassingen en buisproducten
  • Kennis van het MS Office-pakket

Aanvullende informatie

Wat bieden we jou? 

Ben jij de persoon die we zoeken? Wij bieden je een uitdagende functie binnen een dynamisch, internationaal opererend bedrijf. Van Leeuwen Buizen in Zwijndrecht biedt arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro en goede persoonlijke ontwikkelmogelijkheden door middel van training, coaching en opleiding. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 27 vakantiedagen en 13 roostervrije dagen en een winstdelingsregeling o.b.v. het resultaat) zijn vanzelfsprekend.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast na het lezen van de vacaturetekst? We maken graag kennis met je! Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton!