Uitvoerder Grondverzet met ambitie om door te groeien

  • Veldhoven, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn de Van Eerd Groep, een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer.
Van Eerd Groep heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.
Met ongeveer 25 vaste medewerkers, aangevuld met tijdelijke krachten, bedienen wij onze klanten in België en Nederland vanuit de vestiging in Veldhoven.

Wij zijn een professionele no-nonsense organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel heeft staan.
 

Functieomschrijving

Pak jij onze projecten van A tot Z op en maakt ze tot een succes? Hou jij onze klanten, ons team én ons management enthousiast?
Kom dan eens met ons praten over de mogelijkheden!

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een Uitvoerder GWW met ambitie om door te groeien.

Als onze Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op één of meerdere door ons aangenomen werken. Wij zoeken een echte aanpakker die verantwoordelijkheid durft te nemen en ook neemt.

Als Uitvoerder draag je zorg voor de juiste uitvoering van onze projecten binnen de gestelde termijnen en budgetten. Je onderhoudt dagelijks contact met de planning voor de inzet van mens en materieel en stuurt deze aan op diverse projecten. Samen met de planning kijk je wekelijks naar de benodigde capaciteit om daar waar nodig extra capaciteit in te huren. Daarnaast onderhoudt je contact met de opdrachtgever, signaleer je afwijkingen en draag je samen met de projectleider zorg voor de financiële afwikkeling. 

Zoals je in de titel kan terug vinden zoeken wij iemand die de ambitie heeft om door te groeien; van kleine projecten naar grote projecten, van uitvoerder naar projectleider naar... wellicht operationeel manager? Afhankelijk van je eigen wensen en natuurlijk mogelijkheden!

 

Functie-eisen

Wat zoeken wij?

Onze ideale Uitvoerder heeft zo’n 3-5 jaar (praktische) ervaring in het grondverzet e/o GWW, bij voorkeur in soortgelijke rol.
Een opleiding Civiele Techniek (MBO/HBO) is een pré, maar praktische ervaring en of je in ons team past vinden wij belangrijker. 
Verder herken je je in de volgende omschrijvingen:

  • Je bent zelfstandig, oplossingsgericht en punctueel;
  • Je bent gestructureerd en flexibel;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt een commerciële instelling;
  • Je hebt een flinke dosis vertrouwen in je eigen kunnen;
  • Je bent een echte teamspeler.

Aanvullende informatie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door op de knop Solliciteer te drukken en je CV achter te laten.
Voor nadere informatie kan je per mail contact opnemen met onze recruiter Audrey van der Linde (06 21205164)!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld