Maatvoerder met affiniteit met machinebesturing

  • Heiberg 24, 5504 PB Veldhoven, Netherlands
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wij zijn de Van Eerd Groep, een technische dienstverlener die baanvakken voor spoor en wegen aanlegt en onderhoudt. Met innovatieve concepten en integrale oplossingen bedienen wij onze klanten van inventarisatie tot en met realisatie, onderhoud en beheer.
Van Eerd Groep heeft de kennis, ervaring en de omvang om uiteenlopende en complexe projecten uit te kunnen voeren.
Met ongeveer 25 vaste medewerkers, aangevuld met tijdelijke krachten, bedienen wij onze klanten in België en Nederland vanuit de vestiging in Veldhoven.

Wij zijn een professionele no-nonsense organisatie die betrouwbaarheid, kwaliteit, flexibiliteit en het nakomen van afspraken zeer hoog in het vaandel heeft staan.
 

Functieomschrijving

Heb je een passie voor maatvoering en ook affiniteit met machinebesturing? Hou je van afwisseling en ga je (bij)leren niet uit de weg?
Dan willen we heel graag met jou in contact komen!

Om ons team verder uit te breiden, zoeken wij een Maatvoerder/specialist machinebesturing.

Wat ga je doen?

Bij de van Eerd Groep werken we met een modern materieelpark, onze machines zijn allemaal voorzien van de nieuwste technieken met betrekking tot machinebesturing, zowel op gps als op total station.

Voor het uitvoeren van onze projecten zoeken wij een maatvoerder die zorgdraagt voor de juiste modellen, maar ook de verantwoordelijkheid wil dragen voor het up-to-date houden van alle systemen.

 

Je werkzaamheden zijn tweeledig;

  • Enerzijds ondersteun je onze projectleiders door het opnemen van het gehele proces. Hierbij kan je denken aan het inwinnen van de juiste spoorassen en grondslag, het opmaken van de juiste modellen en het verwerken van de meetdata voor het opleverdossier van de opdrachtgever. Je ondersteunt ook onze machinisten met de machinebesturing.
  • Anderzijds ben je werkzaam als maatvoerder, voornamelijk op onze eigen projecten, maar ook voor derden.

Het betreft dan ook een veelzijdige baan waarbij je dagelijks in contact staat met onze projectleiders, de machinisten en ook met onze klanten.

De werkzaamheden vinden grotendeels doordeweeks plaats. Incidenteel kan het zijn dat je in het weekend op één van onze projecten aanwezig bent.

Functie-eisen

We zoeken een maatvoerder met ervaring in zowel het binnen- als buitenwerk, die leergierig is en graag in teamverband werkt.
Ervaring met machinebesturing is een pré, maar zeker geen noodzaak. Hiervoor krijg je van ons de juiste cursussen aangeboden zodat je op korte termijn bekend bent met deze technieken.

Verder zou het prettig zijn als je binnen een straal van 50 kilometer rond Veldhoven woont.

Aanvullende informatie

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en herken jij jezelf in bovengeschetst profiel? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren door op de knop Solliciteer te drukken en je CV achter te laten.
Voor nadere informatie kan je per mail contact opnemen met onze recruiter Audrey van der Linde (06 21205164)!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld