Stage Online Marketing Specialist (focus SEA)

 • Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam, Nederland
 • Stagiair
 • Afdeling: Customer Success
 • Education degree: Bachelor

Functieomschrijving

Zit jij in de afrondende fase van je Marketing, Media of Business Administration studie en ben je op zoek naar een meewerkstage waarbij je ervaring opdoet op het gebied van online marketing? Wil jij meer weten over de wereld van SEA en Social Media advertising in combinatie met campagne management voor interessante klanten? Solliciteer nu op de vacature van deze meewerkstage stage bij VONQ in hartje Rotterdam en grijp de kans om ervaring op te doen in de wereld van advertising bij een internationaal online recruitment marketing bureau!

Stage Online Marketing Specialist (focus SEA)

Rotterdam, 40 uur, per direct

De stage is voltijd en heeft een duur van 6 maanden. Let op, dit is een meewerkstage. Je komt terecht in een professioneel team van online advertising specialisten en helpt op diverse onderwerpen zoals campagne setup en management, optimalisatie en reporting. We leren je de kneepjes van het vak als het gaat om SEA en alle onderdelen die hierbij komen kijken maar zullen je ook meenemen in de wereld van Social Media advertising zodat je het complete plaatje van online marketing meekrijgt.

Tijdens je stage zal je ook regelmatig met onze Projectmanagers en Consultants werken die je een unieke kijk in ons klantenportfolio kunnen geven. Jij zorgt er samen met de specialisten voor dat campagnes goed worden opgezet en geoptimaliseerd zodat we hiermee onze klanten succesvol maken in de uitdaging die ze op het gebied van online recruitment marketing hebben.

Doe de checklist!

 • 3e of 4e jaars student in de richting van marketing, media of business administration

 • Eerste ervaring opgedaan met online marketing (Google Analytics en Google Ads)

 • Vloeiende beheersing van Nederlands en Engels, Duits is een pré!

 • HBO werk- en denkniveau

Almost there… Neem even adem ;-)

Analytisch, punctueel, gestructureerd en een teamplayer. Je kan goed zelfstandig en onder druk werken. Het is daarnaast belangrijk dat jij je werk goed kunt prioriteren en organiseren.

Wat bieden we jou in deze stage?

Als VONQie bouw je samen met andere professionals in sales, marketing en technologie aan de toekomst van online recruitment marketing. Je hebt de vrijheid om te ondernemen en de kans om net zo hard te leren en groeien als wij! Je komt te werken in een innovatieve, ambitieuze en internationale werkomgeving. Tevens krijg je een dag per week ruimte om aan schoolprojecten te werken.

Naast dat we je meenemen op het gebied van online (recruitment) marketing heb je de kans om dit te doen voor interessante bedrijven zoals Deloitte, Samskip en Microsoft. Je doet dit samen met een team van ervaren specialisten en krijgt de verantwoordelijkheid over jouw eigen uitdagende projecten. 

 • €300 stage vergoeding

 • 100% vergoeding woon-werkverkeer

 • Iphone en MacBook (ook voor privégebruik)

Lijkt deze stage je wel wat?

Solliciteer direct op de vacature van Stage Online Marketing Specialist (focus SEA) bij VONQ in Rotterdam via de "I’m Interested” button. Toch nog vragen? Stel ze gerust! Bel Suzanne (Manager Professional Services) via 06-33 43 89 53.

 

Agencies hold your horses: unsolicited CV’s are dropped by our SPAM filters