Google Ads Specialist (SEA)

 • Westblaak 175, Rotterdam, ZH, Netherlands
 • Voltijds
 • Afdeling: Customer Success
 • Education degree: Bachelor

Functieomschrijving

Ken jij de geheimen van Google op je duimpje? Sturen op data of een experiment opzetten om de volgende campagnes nog beter te maken. En dat voor multinationals als KPN, Coca-Cola, Mercedes-Benz! Durf jij daarbij ook mee te denken op strategisch niveau om processen te vereenvoudigen of te automatiseren? Dan ben jij misschien wel de online marketeer die wij zoeken! Lees snel meer over de functie van Google Ads Specialist (SEA), bij VONQ, in hartje Rotterdam! 

Google Ads Specialist (SEA)

Rotterdam, fulltime (32 - 40uur per week), per direct

Van campagnes opzetten, sturen op resultaten en rapportages maken! Dat is wat je doet als online marketeer. Jij bepaalt zelf wat je wil doormeten, regelt het in en schakelt met klanten om te laten zien wat je hebt gedaan om het beste resultaat neer te zetten. Alles met als doel om awareness en / of betere conversies te realiseren voor de klant!

We doen hier natuurlijk heel hard ons best om je een goed beeld te geven van deze waanzinnige functie, maar we laten liever de experts zelf aan het woord! Dit is bijvoorbeeld de reden waarom jouw toekomstige collega Jim op maandagochtend opstaat: “Om mijn campagnes zo goed mogelijk te optimaliseren en 'mijn' klanten tevreden te maken.”

Allesbehalve eentonig werk dus! Jij bent namelijk verantwoordelijk voor de hele scope van het project. Zo krijg je ook de kans om op strategisch niveau mee te denken over de online marketing strategie van de klant!

Zo ziet een geslaagde dag er voor jouw soon to be collega Jeroen uit: “Ik word er erg gelukkig van als mijn advertentieteksten precies op het character limiet uitkomen of als ik een nieuw experiment heb opgezet of juist de resultaten van een oud experiment kan analyseren.”

En dat in een multidisciplinair team van projectmanagers, social én google specialisten! Je beheert je eigen portfolio van tussen de 15-20 klanten. Denk aan een Rabobank, KPN, Erasmus MC….

Maar Jeroen, waar ben je nou echt trots op? “Achteraf terugblikken op een succesvolle campagne waarbij de klant zeer tevreden is over de resultaten, campagnes opzetten waarbij de strategie goed is uitgedacht en als ik de learnings van een geslaagde campagne kan delen met het hele team.”

SEA Specialist, heb jij het in je? Doe de checklist!

 • 2+ jaar ervaring als online marketeer/google specialist, en in ieder geval met het zelfstandig opzetten, optimaliseren van online campagnes, aan bureauzijde! 
 • Gecertificeerd in Google Search, Display & Video
 • Ervaring met Google Analytics, Ads Editor (pluspunt!)
 • Vloeiende beheersing van Nederlands, Engels
 • Toevallig ook Duits? Tag Manager? Data Studio?
  (“Oooh dan ben je echt bijna picture perfect!”)
 • HBO of WO diploma

Almost there… 
Creatief, analytisch, flexibel, klantgericht, je kan goed zelfstandig werken en onder druk! Want onze klanten willen veel en het liefst zo snel mogelijk! Het is daarom belangrijk dat jij je werk goed kan prioriteren en organiseren.

Maar je krijgt er dan ook wat voor terug!

 • Tussen de €2.500,- en €3.000,- bruto per maand, 8% vakantiegeld en leuke incentives
 • Onbeperkte vakantiedagen (yep, dat lees je goed)
 • Mogelijkheid om te werken waar en wanneer je wil
 • iPhone, MacBook (ook voor privégebruik)
 • Budget voor training om je persoonlijke en team skills te verbeteren!
 • Werken voor klanten als Coca-Cola, Oracle, Philips enzovoorts!
 • Pensioenbijdrage

Moeilijk te geloven? Dit is wat Jim zegt over het werken bij VONQ: “Het klinkt heel cliché, maar het is echt work hard, play hard. Er kan en moet soms heel hard gewerkt worden, maar er is ook heel veel vrijheid en leuke bijzaken zoals, uitjes, zaalvoetbal, wintersport, bootcamp en borrels.”

En VONQie Jeroen: “Er is veel vrijheid in hoe je invulling geeft aan je werk, je bent vrij om dingen op je eigen manier op te pakken, maar je kan wel altijd sturing krijgen als je wilt. Daarnaast is er een ontspannen sfeer, maar wel een cultuur waarbij iedereen gedreven is om het beste van de campagnes te maken.”

Oh yeah! Heb je er al zin in gekregen?
Solliciteer direct op de vacature van Google Ads Specialist (SEA) bij VONQ in Rotterdam via de "Solliciteer" button en ontmoet deze experts in levende lijve!

Agencies hold your horses: unsolicited CV’s are dropped by our SPAM filter