Business Developer DACH - Nederlandstalig

  • Olivier van Noortweg, Venlo, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Concrefy is een innovatief betontechnologisch ingenieursbureau dat de productiviteit van de betonproductie in de prefab industrie wil verhogen en gelijktijdig daarmee de samenhangende CO2 footprint én het benodigde energieverbruik wil reduceren. Onder de claim “Fresh Thinking for Construction” combineert Concrefy baanbrekende digitale services met moderne betontechnologie om het productieproces van haar klanten te optimaliseren.

Functieomschrijving

Als business developer “Factory Production Control” ben je verantwoordelijk voor producenten van prefabbeton in de nieuw te ontwikkelen DACH regio. Je werkt samen met klanten aan oplossingen om beter, sneller en goedkoper te produceren. Tevens adviseer je de klant over aanvullende testen die wij in zijn betonfabriek of in ons geaccrediteerde laboratorium voor materiaalonderzoek kunnen uitvoeren. Samen met onze specialisten converteer je het kwaliteitsdenken van “meten om te weten” naar “meten om te sturen”. Samen maken we het verschil!

Je vertegenwoordigt onze onderneming naar buiten toe en zorgt met je expertise in business development en je verkoopkracht voor de verdere uitbouw van internationale bedrijfsactiviteiten. Je bent intensief betrokken bij het opzetten van businessplannen en salesplannen en hebt een directe lijn met de directeur.

Functie-eisen

Je hebt een technische opleiding (werktuigbouwkunde, civiele techniek, bouwkunde of vergelijkbaar) en je hebt jarenlange professionele ervaring in de prefab betonindustrie. Betontechnologische kennis is een pré.

Je bent al jaren actief binnen de branche en snel doorgestroomd vanwege je communicatieve vaardigheden. Jij hebt een mooi netwerk opgebouwd en je weet wat er speelt in de prefab markt in de DACH landen. Je herkent potentiële verbeteringen en werkt in teamverband aan maatwerk oplossingen. Daarnaast voel jij je als een vis in het water op het gebied van de nieuwe trends en digitale ontwikkelingen en deelt deze kennis graag met het Concrefy team.

Als ervaren leider ben je in staat om duurzaam en constructief te netwerken met uiteenlopende doelgroepen en stakeholders, met wie je verbindend handelt en samen toekomstvisies reflecteert en aanjaagt. Jouw expertise in het begeleiden van verandertrajecten ronden jouw persoonlijke profiel af. Persoonlijk overtuig je door ondernemend & verkoopgericht te handelen, communicatieve & onderhandelingsvaardigheden, het consequent nastreven van doelen, teamwork en een uitgesproken bereidheid om in de DACH landen te reizen.

Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in Duits en Engels, zowel mondeling als schriftelijk. Aantoonbare kennis van en ervaring met de Duitse zakencultuur.

Aanvullende informatie

Graag willen we met jou in overleg om na te gaan of we samen aan de slag kunnen om de nieuwe generatie betonbouw te realiseren.

Concrefy biedt een zeer dynamische werkomgeving waar eigenaarschap en uitdaging centraal staan. Wij bieden een goede beloning met een prestatie gebonden component en een bedrijfswagen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe langdurige, internationaal georiënteerde en professionele uitdaging? Neem dan contact met ons op!

Privacybeleid