Associate Director - Adviesdiensten

  • Amsterdam, Nederland
  • Voltijds
  • Afdeling: Advisory

Beschrijving van het bedrijf

Vanwege onze groeiambitie en de aanhoudende consultancy mogelijkheden en diensten, is Turner & Townsend op zoek naar een Associate Director om het Advisory team in Nederland te versterken en uit te bouwen.

Ons Advisory team is een team dat bekend staat voor het onderhouden van sterke klantrelaties en het bieden van innovatieve en waardevolle oplossingen. Wij zoeken iemend op Associate Director niveau en willen daarmee een creatieve, enthousiaste en toegewijde collega toevoegen aan ons gepassioneerde team.

Turner & Townsend is een onafhankelijke professionele dientverlener. Wij zijn gespecialiseerd in programmamanagement, projectmanagement, kostenmanagement en contractmanagement. Wij staan voor gelijke kansen. Wij zetten ons in voor diversiteit en het creëren van een groene, inclusieve en productieve omgeving voor alle medewerkers en onze klanten en ontvangen dan ook graag sollicitaties uit alle delen van de gemeenschap.

Functieomschrijving

·       De leiding nemen over onze Advisory commissies, verantwoordelijkheid nemen voor specifieke resultaten en de kwaliteit van onze service veelal met betrekking tot optimalisatie van processen en programma’s, organisatorische transformaties, nieuwe manieren van werken en het verhogen van de efficiency en prestaties programma’s en projecten.

·       Verder bouwen aan het team. Advisory is een van onze strategische speerpunten de komende jaren.

·       Leiding nemen in de ontwikkeling van ons adviesaanbod.

·       Business opportunity’s bij onze vast en nieuwe klanten ontwikkelen en verzilveren.

·       Proactief omgaan met de veranderingen omtrent de belangen van onze klanten

·       Het eerste aanspreekpunt zijn voor onze klanten, ervoor zorgen dat de doelstellingen van de klant worden bereikt en dat onze service wordt opgeleverd volgens tijd- en kostendoelstellingen en de juiste kwaliteit.

·       Het opzetten van effectief klantcontact en klantbeheer.

·       Ondersteunen van de strategische plannen van de business units

·       Klantstrategie vertalen naar heldere actieplannen die tot een tastbaar verschil leiden voor onze klanten.

·       Help de Business Unit Manager om het Advisory team op te bouwen en daarmee alle Nederlandse Business Units, Vastgoed, Infrastructuur en IST (Industrieel/Science & Technologie), te ondersteunen.

Functie-eisen

·       Professionele kwalificaties in een van de volgende gebieden: managementadvies,  programma advies en -beheersing, projectadvies en -beheersing, contract en/of inkoopstrategie en/of informatietechnologie.

·       Zelfvoorzienend in het leiden van klantcontacten, acquisitie en diverse teams in veranderprocessen en transformaties

·       Minimaal 10 jaar ervaring in consulting en/of leveren van programmamanagement advies

·       Ervaring met adviesopdrachten voor middelgrote en grote klanten met een gemiddelde tot hoge complexiteit die een tastbaar rendement op hun bedrijfsvoering hebben opgeleverd.

·       (Bij voorkeur) Ervaring met het werken in verschillende sectoren, waaronder onroerend goed, infrastructuur, nieuwe energie of techniek in zowel de particuliere als de publieke sector

·       Vloeiend beheersen van de Nederlandse en Engelse taal en kennis van de lokale markt en in bezit van een goed netwerk

Aanvullende informatie

Wat je van ons kunt verwachten?

We bieden een geweldige plek om te werken, met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams, waar elk teamlid de mogelijkheden krijgt om zijn of haar kwaliteiten en ambities te voltooien.

Wij vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie en willen we dat onze mensen zowel in hun werk als in hun privéleven succesvol zijn. Om dit te ondersteunen, we een gezond, productie en ondersteunend die de tussen werk en privéleven respecteert. Ons internationale team biedt optimale diversiteit, flexibiliteit en stimuleert activiteiten uiten het werk om. Meer informatie over ons kun je vinden op www.turnerandtownsend.com

#LI-HK1

Privacybeleid