Project Manager - Vastgoed

 • Amsterdam, Netherlands
 • Full-time
 • Department: Real Estate

Company Description

HBO/WO – Project-/Programmamanagement – Benelux

Heb jij inmiddels een paar jaar ervaring als projectmanager? Werk jij graag aan bouw- en huisvestingsprojecten met een internationaal tintje? Voel jij je thuis in een team van enthousiaste en ondernemende collega’s? Kan je snel schakelen en durf jij het aan voor gerenommeerde klanten als Philips, Facebook, Uber of de TU Delft te werken? Dan hebben wij de baan voor je die bij jou past!

Job Description

Wat ga je doen?

Van initiatieffase tot oplevering en nazorg, bij Turner en Townsend zijn projectmanagers van het begin tot eind verantwoordelijk voor de realisatie van vaak complexe vastgoed- en huisvestingsprojecten. Dit kan de herinrichting of renovatie van een hoofdkantoor van een multinational zijn, maar ook om de bouw van een datacentrum, laboratorium of cleanroom gaan.

Als projectmanager ben je voor de klant sparringpartner en klankboard tegelijk. Je helpt de klant met het vaststellen van de doelstellingen van zijn (deel)project, je adviseert de klant bij de aanpak en de inkoop van zijn project en met jouw gedrevenheid en doortastende manier van leiding geven zorg je ervoor dat de projectdoelstellingen gehaald worden en we weer een tevreden klant aan onze lange lijst van tevreden klanten kunnen toevoegen.

 

Wat zijn zoal je taken en verantwoordelijkheden?

 • Je vertegenwoordigt en onderhoudt de relatie met de opdrachtgever;
 • Je bent (eind) verantwoordelijk voor het projectresultaat;
 • Je stelt samen met het projectteam het projectplan op;
 • Je creëert een samenhangend projectteam en stuurt dat aan op een manier waarbij elk teamlid het beste tot zijn recht komt;
 • Je bewaakt de projectdoelstellingen.

Qualifications

Wat vragen wij van jou?

 • Het zou mooi zijn als je een afgeronde HBO of WO opleiding zoals Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouw, Facility Management of een andere aan vastgoed of projectmanagement gerelateerde (master) opleiding heb maar ervaring is het belangrijkste, daarom;
 • Minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring met projectmanagement van vastgoedopgaven;
 • Je kan goed luisteren en doorvragen en met jouw kennis en ervaring vertaal je de verkregen informatie snel in realistische oplossingen;
 • Het vertalen van complexe vastgoed vraagstukken naar een projectaanpak welke aansluit bij de vraag van de opdrachtgever is voor jou geen enkel probleem;
 • Proactiviteit, daadkracht en een uitstekend gevoel voor politieke, bestuurlijke en relationele processen is wat jou kenmerkt.

Additional Information

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een geweldige plek om te werken, met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams, waar elk teamlid de mogelijkheid en een stem heeft om verandering te bewerkstelligen.

 

Wij vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie want we willen dat onze mensen zowel in hun werk als in hun privéleven succesvol zijn. Om dit te ondersteunen, bevorderen we een gezonde, productieve en flexibele werkomgeving die de balans tussen werk en privéleven respecteert. Ons internationale team biedt diversiteit en stimuleert ook activiteiten buiten het werk om.

 

Turner & Townsend is een onafhankelijke professionele dienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in programmamanagement, projectmanagement, kostenmanagement en contractmanagement. Wij staan voor gelijke kansen. Wij zetten ons in voor diversiteit en het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers en stimuleren actief sollicitaties uit alle sectoren van de gemeenschap.

 

Meer informatie over ons kan je vinden op www.turnerandtownsend.com

#LI-HK1

Privacy Policy