Junior Projectmanager

 • Amsterdam, Netherlands
 • Full-time
 • Department: Real Estate

Company Description

Bij Turner & Townsend zijn we gepassioneerd over het maken van het verschil. Dit betekent het leveren van de best mogelijke resultaten voor onze klanten, het helpen van onze mensen om hun potentieel te realiseren en bijdragen aan het creëren van een betere samenleving.

Elke dag helpen onze 7.000 mensen in meer dan 100 kantoren wereldwijd onze klanten bij het realiseren van ambitieuze en technisch complexe projecten, door programma-, project- en kostenmanagementdiensten te leveren op het gebied van vastgoed, infrastructuur en energie.

Onze Benelux Hub, gevestigd in Amsterdam, is de thuisbasis van een team van ongeveer 100 mensen met verschillende culturele achtergronden en expertises, die aan een grote verscheidenheid aan projecten werken.

Turner & Townsend is een werkgever die gelijke kansen biedt. We vieren diversiteit en zetten ons in om een ​​inclusieve omgeving te creëren waarin mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn. We organiseren regelmatig sociale evenementen waar collega's elkaar kunnen ontmoeten in een informele setting, tijdens borrels, buitenactiviteiten en programma’s waarbij we ons steentje bijdragen aan de samenleving.

Onze mensen delen ons doel en onze visie en belichamen onze kernwaarden: we houden van een uitdaging, ​​samen staan we sterker en we halen het beste in iedereen naar boven. We bieden een geweldige plek om te werken, waar iedereen de mogelijkheid en stem heeft om verandering teweeg te brengen. Om dit te ondersteunen, bevorderen we een gezonde, productieve en flexibele werkomgeving die de balans tussen werk en privé respecteert.

Job Description

In jouw rol als Junior Projectmanager biedt je ondersteuning aan de Projectmanager en ben je verantwoordelijk voor het effectief uitvoeren van een reeks taken met hoge kwaliteitsnormen. Bij kleine projecten zul je af en toe de rol van Projectmanager vervullen en verantwoordelijk zijn voor de end-to-end dienstverlening.

Tevens neem je deel aan ons Graduate Development Programme, een programma van 2 tot 3 jaar dat zich richt op het ontwikkelen van kerncompetenties voor jouw technische en persoonlijke ontwikkeling. Gedurende hete programma wordt je meegenomen in diverse activiteiten en trainingen om je professionele en persoonlijke ontwikkeling een boost te geven.

Je houdt je bezig met een divers takenpakket, waaronder:

 •  Het uitvoeren van achtergrondonderzoek, dataverzameling en benchmarking;
 • Het opzetten van effectieve processen en systemen die gedurende het hele project gebruikt worden;
 • Het opstellen van projectplannen;
 • Het bewaken en documenteren van projectvoortgang en andere prestatie-indicatoren;
 • Het bijhouden en documenteren van wijzigingen;
 • Het opstellen van schriftelijk projectcommunicatiemateriaal;
 • Het opstellen van formele projectvoortgangs- en overige rapportages;
 • Het onderhouden van contacten met opdrachtgever, aannemers en ontwerpers;
 • Het bijwonen van vergaderingen en opstellen van notulen, etc.

Qualifications

 • You have a HBO or WO diploma in construction, architecture or other relevant discipline;
 • You have clear motivation for the construction industry;
 • You have excellent communication skills;
 • You are fluent in Dutch and English (oral and written);
 • You have clear motivation for joining Turner & Townsend and pursuing a career in project management.

Additional Information

Onze mensen delen onze visie en missie. We bieden een geweldige plek om te werken, waar elke persoon de mogelijkheid en de stem heeft om verandering te bewerkstelligen.

We willen dat onze mensen zowel in hun werk als in hun priveleven succesvol zijn. Om dit te ondersteunen, bevorderen we een gezonde, productieve en flexibele werkomgeving die de balans tussen werk en privéleven respecteert. Ons internationale team biedt diversiteit en stimuleert ook activiteiten buiten het werk om.

Turner & Townsend is een werkgever die staat voor gelijke kansen. Wij vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers en stimuleren actief sollicitaties uit alle sectoren van de gemeenschap.

Meer informatie over ons kan je vinden op www.turnerandtownsend.com #LI-PC1

Privacy Policy