Cost Manager - Vastgoed

  • Amsterdam, Nederland
  • Voltijds
  • Afdeling: Real Estate

Beschrijving van het bedrijf

Turner & Townsend is een onafhankelijke professionele dienstverlener, gespecialiseerd in programmamanagement, projectmanagement, kosten- en commercieel beheer, ondersteunen wij organisaties die investeren in het vastgoed, vastgoed exploiteren en/of gebruiken.

Bij Turner & Townsend hebben wij de passie om het verschil te maken. Dit betekent het leveren van betere resultaten voor onze klanten, het helpen van onze mensen om hun potentieel te realiseren en ons aandeel te hebben in het creëren van een betere en welvarende samenleving.

Elke dag helpen wij wereldwijd onze klanten om ambitieuze en technische complexe projecten te realiseren, vanuit meer dan 110 kantoren wereldwijd.

Functieomschrijving

Een Nederlandstalige Bouwkostenadviseur die in teamverband voor toonaangevende  internationale opdrachtgevers wil weken.

Ben jij energiek, analytisch, heb je ambitie en ben je gemotiveerd, ben je bereid om net dat beetje extra te geven dan zijn wij op zoek naar jou!

Als bouwkostenadviseur lever je een bijdrage aan bouw- of renovatieprojecten. Je adviseert met betrekking tot de haalbaarheid van bouwprojecten en je geeft sturing aan het ontwerpprocess op basis van kostenbepalende elementen. Je maakt kostenramingen en begrotingen en analyseert de verhouding kosten-kwaliteit. Je adviseert (on)gevraagd in alle fases van het project en je bent verantwoordelijk voor het kostenmanagement tijdens het gehele project.

Je werkt mee aan de selectie en inkoop van het ontwerpteam (architect en andere adviseurs), leidt de aanbesteding en aanstelling van de hoofdaannemer voor de uitvoering van het project en adviseert de klant door middel van aanbevelingsrapportage.

Gedurende iedere fase van het ontwerptraject voorzie je de klant van een bouwkostenraming om de financiele status (kosten vs budget) van het laatste ontwerp inzichtelijk te maken, rapporteer je eventuele wijzigingen en indentificeer je samen met je ontwerpteam mogelijkheden tot optimalisatie om het project zo kostenefficient mogelijk te realiseren.

Ook tijdens de uitvoering zal je maandelijks een kostenrapportage opstellen om de financiele status van het project inzichtelijk te maken. Daarnaast monitor je voortgang aan de hand van de cashflow en beheers je de totale investeringskosten. Mogelijke (ontwerp)wijzigingenten opzichte van het contract worden door jou nagekeken, doorgerekend en beoordeeld en je begeleidt het proces rondom de facturatie en betalingen.

Functie-eisen

  • Relevante werkervaring, bijvoorbeeld als kostendeskundige bij een ingenieursbureau, als werkvoorbereider of op een andere manier met bouwbegeleiding;
  • Een HBO of WO opleiding in technishe richting afgerond op het gebied van bijvoorbeeld: bouwkunde, bouwtechische bedrijfskunde, vastgoed management of civiele techniek;
  • Ervaring in uitvoeringsmethoden, bouwkosten, materiaalprijzen en verschillende contractvormen en de ambitie om je hierin in de volle breedte te blijven ontwikkelen.
  • Uitstekende schrijf- en rapportagevaardigheden in het Nederlands en Engels.

Aanvullende informatie

Onze mensen delen onze visie en missie. We bieden een geweldige plek om te werken, waar elke persoon de mogelijkheid en de stem heeft om verandering te bewerkstelligen.

We willen dat onze mensen zowel in hun werk als in hun priveleven succesvol zijn. Om dit te ondersteunen, bevorderen we een gezonde, productieve en flexibele werkomgeving die de balans tussen werk en privéleven respecteert. Ons internationale team biedt diversiteit en stimuleert ook activiteiten buiten het werk om.

Turner & Townsend is een werkgever die staat voor gelijke kansen. Wij vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers en stimuleren actief sollicitaties uit alle sectoren van de gemeenschap.

Meer informatie over ons kan je vinden op www.turnerandtownsend.com 

 

#LI-HK1

Privacybeleid