Multidisciplinaire Project Manager Industry, Science & Technology

 • Amsterdam, Netherlands
 • Full-time
 • Department: Real Estate

Company Description

HBO/ WO Multidisciplinaire Project Manager Industry, Science & Technology  

 

Ben jij een ervaren multidisciplinaire project manager en op zoek naar een volgende stap in je ontwikkeling?
 

Werk je graag aan complexe en spraakmakende projecten voor leidende opdrachtgevers binnen de industrie-, wetenschap- en technologie sectoren?


Voel jij je thuis in een internationaal team van enthousiaste en ondernemende collega’s en ben je graag onderdeel van een wereldwijd speelveld?

 

Kun je snel schakelen en durf je het aan voor gerenomeerde opdrachtgevers als Google, Johnson & Johnson, Sabic of TU Delft te werken? Dan hebbben wij de baan voor je die bij jou past!

Job Description

Wat ga je doen?

Als (senior) projectmanager behartig jij de belangen van de klant. Van initiatieffase tot oplevering en nazorg, bij Turner en Townsend zijn onze industriele projectmanagers van het begin tot eind verantwoordelijk voor de realisatie van complexe multidisciplinaire CAPEX-projecten.

Dit kan zowel nieuwbouw als verbouw zijn van bijvoorbeeld een datacentrum, logistiek distriebutiecentrum, een pharmaceutische productiefacaliteit, inclusief alle bijbehorende functies zoals kantoren, clean rooms en technische ruimten.

Als projectmanager bij je voor de klant sparringspartner en klankbord tegelijk. Zo help je, samen met je team, de klant met het vaststellen van de doelstellingen van zijn (deel)project en leidt jenamens de klant ontwerptrajecten van architecten, engineers en leveranciers. Daarnaast adviseer je de klant ten aanzien mogelijke aanbestedingsstrategieen en contractvormen, manage je het inkoopproces en begeleidt het project gedurende de realisatie en oplevering.

Met je de inbreng van jouw kennis, ervaring en je doortastende manier van leiding geven zorg je ervoor dat de projectdoelstellingen gehaald worden en we weer een tevreden klant aan onze lange lijst van tevreden klanten kunnen toevoegen.

Wat zijn zoal je taken en verantwoordelijkheden?

 • Je vertegenwoordigt en onderhoudt de relatie met de opdrachtgever;
 • Je bent (eind) verantwoordelijk voor het projectresultaat;
 • Je stelt samen met het projectteam het projectplan op;
 • Je creëert een samenhangend projectteam en stuurt dat aan op een manier waarbij elk teamlid het beste tot zijn recht komt;
 • Je bewaakt de projectdoelstellingen;
 • Je genereert nieuwe business bij bestaande klanten, schrijft offertes en werkt mee aan aanbestedingen.

Qualifications

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over een afgeronde HBO of WO opleiding, zoals Bouwkunde, Civiele Techniek, Werktuigbouw of een andere technische- of projectmanagement gerelateerde (Master) opleiding; Een bedrijfskundige opleiding of training als aanvulling is een pre.
 • Minimaal 5-10 jaar relevante werkervaring met projectmanagement van (multidisciplinaire) CAPEX-projecten, bij voorkeur bij een ingenieursbureau, opdrachtgever binnen de sector of gelijkwaardig. Internationale werkervaring, of werken binnen en internationale context is een pre.
 • Je hebt ervaring met het ten behoeven van het project adviseren van je opdrachtgevers op operationeel, tactisch en strategisch niveau;
 • Je hebt ervaring met het managen van ontwerp- en egineerings teams en processen (door o.a. architecten, engineers, adviseurs, aannemers en leveranciers);
 • Je bent bekend met gangbare ontwerp processen (bijv. DNR-STB, RIBA), project begrotingen en hebt ervaring met vergunningstrajecten;
 • Je hebt ervaring met het opzetten en managen van tenders en kennis van gangbare contracten (zoals UAV(GC));
 • Je bent in staat een team aan te sturen, te motiveren en gezamenlijk naar het gewenste resultaat te brengen;
 • Je kan goed luisteren en doorvragen en met jouw kennis en ervaring vertaal je de verkregen informatie snel in realistische oplossingen;
 • Het vertalen van complexe vastgoed vraagstukken naar een projectaanpak welke aansluit bij de vraag van de opdrachtgever is voor jou geen enkel probleem;
 • Proactiviteit, daadkracht en een uitstekend gevoel voor politieke, bestuurlijke en relationele processen is wat jou kenmerkt.

Additional Information

Wat kan je van ons verwachten?

We bieden een geweldige plek om te werken, met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams, waar elk teamlid de mogelijkheid en een stem heeft om verandering te bewerkstelligen.

 

Wij vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie want we willen dat onze mensen zowel in hun werk als in hun privéleven succesvol zijn. Om dit te ondersteunen, bevorderen we een gezonde, productieve en flexibele werkomgeving die de balans tussen werk en privéleven respecteert. Ons internationale team biedt diversiteit en stimuleert ook activiteiten buiten het werk om.

 

Turner & Townsend is een onafhankelijke professionele dienstverlener. Wij zijn gespecialiseerd in programmamanagement, projectmanagement, kostenmanagement en contractmanagement. Wij staan voor gelijke kansen. Wij zetten ons in voor diversiteit en het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers en stimuleren actief sollicitaties uit alle sectoren van de gemeenschap.

 

Meer informatie over ons kan je vinden op www.turnerandtownsend.com

#LI-HK1

Privacy Policy