Junior Project Manager

  • Pr. Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag, Nederland
  • Voltijds

Functieomschrijving

Junior Project Manager

Ben jij werkzaam als startende project manager in een grotere organisatie? Bezig met projecten op het snijvlak van business & IT en toe aan een volgende stap? Dan komt Total Gas & Power graag in contact met je.

Total Gas & Power Nederland (TGPNL) is actief op de zakelijke energiemarkt. Na een succesvolle start is de organisatie 140 man sterk en op alle fronten in beweging. Dit vraagt om heldere procedures en processen voor de gehele business, die de huidige en toekomstige activiteiten ondersteunen. Het groeiende Business Change & IT team zoekt daarom uitbreiding met een junior Project Manager.

 

Functieomschrijving

Total is een vooraanstaande internationale speler op de energiemarkt en heeft in 2014 de stap gemaakt om in Nederland als nieuwe energieleverancier de markt te betreden. Total Gas & Power Nederland levert energie aan onder meer het MKB, de land- en tuinbouwsector, (semi) overheid en grootzakelijke markt. TGPNL is snel gegroeid en heeft de focus op continuous improvement, waarbij de klanttevredenheid voorop staat.

Je maakt deel uit van de afdeling Project Management, die samen met de afdelingen Business Analyse en Vendor & IT-management binnen het Business Change Team valt.  Deze afdelingen zijn samen verantwoordelijk voor de analyse en projectwerkzaamheden t.b.v. veranderverzoeken van de business. Je rapporteert aan de Manager Project Management. De afdeling bestaat verder uit een Project Management Officer en een Test Coördinator.

 

Je bent verantwoordelijk voor

Je bewaakt de voortgang, het budget en de planning van projecten. Je monitort de risico’s en voorziet de organisatie van informatie. De projecten binnen TGPNL worden veelal in samenwerking onze centrale IT-afdeling in de UK en met (software) leveranciers uitgevoerd. De Project Manager behartigt de belangen van TGPNL. Je werkt nauw samen met interne stakeholders en de afdelingen Business Analyse, IT en Data om de wensen van de business te realiseren. Voortdurende afstemming is nodig op het gebied van de wensen en eisen en de planning.

 

Wat ga je dagelijks doen

·               Effectief en efficiënt managen van Business Change/IT projecten;

·               Motiveren en aansturen van multidisciplinaire projectteams met de focus op kwaliteit;

·               Stakeholder management en communicatie omtrent de projecten;

·               Bewaken van planningen en budgetten van de projecten;

·               Het opstellen van projectdocumentatie (voornamelijk in het Engels);

·               Professionaliseren van project management methodologieën en communicatie rondom samen met project management collega’s.

 

De ideale Junior Project Manager

Je bent communicatief sterk, overtuigend en in staat een goede samenwerking teweeg te brengen tussen interne stakeholders en externe partijen. Analytische vaardigheden combineer je met een pragmatische werkstijl. Je bent zelfstartend, toont initiatief en werkt zelfstandig. Je denkt out of the box en bent niet bang om fouten te maken.

 

Functie-eisen

·               Minimaal een afgeronde hbo opleiding bijvoorbeeld (technische) bedrijfskunde met gevoel voor IT, wo werk- en denkniveau;

.               Analytisch en gestructureerd;

·               Minimaal 1 jaar aantoonbare projectmanagement ervaring;

·               Ervaring met bedrijven/bedrijfsonderdelen in het buitenland is een pre;

·               Aantoonbare kennis van projectmanagementmethodieken, zoals Prince2 en Scrum;

·               Vloeiend Nederlands én Engels in woord en geschrift (65% van de communicatie is in het Engels);

·               Ervaring in de Nederlandse energiemarkt is een pre.

 

Ons aanbod

Total Gas & Power Nederland is een groeiende organisatie met ambitie. In deze rol heb je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan onze aanwezigheid in de markt. We hechten belang aan een goede werksfeer en onderlinge samenwerking. Hierbij hoort onder meer een marktconform salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Geïnteresseerd

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze functie? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatiebrief! Binnen enkele dagen ontvang je een reactie.

Meer informatie over het bedrijf vind je op www.total-energie.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met recruiter Caroline Wetselaar via 06-11452193.

 

NB Acquisitie n.a.v. advertentie wordt niet op prijs gesteld.