Support Specialist Nederland (1 FTE)

  • De Kronkels 14, 3752 LM Bunschoten-Spakenburg, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Wie zijn wij? Gek van techniek en dichtbij de klant.

Topcon Positioning is een wereldspeler op het terrein van plaatsbepalingssystemen. We ontwikkelen, produceren en distribueren technologisch hoogwaardige oplossingen voor de geodesie, bouw en infra en agrarische markt. Technologie zit in ons DNA en mede dankzij duizenden patenten werken we altijd met de nieuwste technieken.

Topcon Positioning Netherlands is gevestigd in Bunschoten en verantwoordelijk voor verkoop, marketing, service en support in Nederland.

Functieomschrijving

Kom jij ons team versterken? Wij op zoek naar een enthousiaste en energieke Support Specialist Nederland (1 FTE) voor onze Geomatics klanten.

We zijn op een missie. Ga je met ons mee?

We zijn met steeds meer mensen op aarde; 9 miljard mensen in 2030. De behoefte aan wonen, infrastructuur en voedsel wordt steeds groter, maar de middelen en de capaciteit om dat te realiseren zijn niet meer voldoende. Dat vraagt om slimmer werken!

Met onze oplossingen helpt Topcon haar klanten om deze uitdaging aan te gaan. Zo werken ze sneller en effectiever, waardoor ze optimaal resultaat boeken in bouw, infrastructuur en landbouw.

support is ons speerpunt. Laat jij onze klanten slimmer werken?

Elke dag zijn werkvoorbereiders, landmeters, machinisten en uitvoerders hard aan het werk en maken ze gebruik van onze hard- en softwareoplossingen.

Als Support Specialist beantwoord je gebruikersvragen, los je problemen zoveel mogelijk op afstand op en geef je advies voor optimaal gebruik. Ook lever je de producten uit aan de klanten, meestal vergezeld van een training. Natuurlijk doe je dat nadat we je voldoende hebben getraind op onze oplossingen.

Kortom: Het support team is de steun en toeverlaat, kenniscentrum en vraagbaak voor onze klanten. Je draagt dus direct bij aan een beter, veiliger en gezonder Nederland!

Functie-eisen

Jij kunt het verschil maken. Met jouw kwaliteiten gaat het lukken!

We zoeken een kandidaat die werkt en denkt op HBO-niveau. Heb je kennis van Landmeetkunde? Heel fijn!

Om goed met onze klanten te communiceren praat en schrijf je duidelijk in het Nederlands en Engels. Je vindt het leuk om jouw kennis over te dragen via training en opleiding, bent flexibel, oplossingsgericht en toont initiatief. Je vindt het geen probleem om binnen Nederland te reizen.

Aanvullende informatie

Wat wij jou beloven:  meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden.

Als jij ons team komt versterken, dan kom je in een gezonde onderneming te werken met een prettige en informele werksfeer, waarbij veel ruimte is voor initiatief en aandacht voor training en coaching.

Je kunt rekenen op een passend salaris en goede secundaire voorwaarden. Een paar voorbeelden daarvan zijn een leaseauto, 30 verlofdagen en een vaste 13e maand.

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Reageer dan via onderstaande sollicitatieknop en stuur ons jouw CV met motivatie. Wij kijken uit naar jouw reactie!