ERP Specialist Finance

  • Essebaan, 2908 LK Capelle aan den IJssel, Nederland
  • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Topcon Europe Medical B.V., is het regionale Europees hoofdkantoor van een Nikkei beursgenoteerd Japanse fabrikant in oogheelkundige diagnostische instrumenten en verantwoordelijk voor de distributie, verkoop, service en ontwikkeling van deze apparatuur aan opticiens en oogartsen in Europa, het Midden-Oosten en de Afrikaanse markt.

 

Functieomschrijving

Heb jij oog voor detail en zet jij je tanden graag in deze nieuwe functie? Topcon Europe Medical B.V. is volop in beweging en in het kader van de implementatie van een gemeenschappelijk ERP systeem binnen alle Europese vestigingen, wordt binnen ons Europese hoofkantoor te Capelle aan den IJssel een Center of Expertise ingericht.

Voor deze afdeling zijn wij op zoek naar twee enthousiaste en gedreven collega’s die vanuit hun gedegen theoretische en praktische kennis - van de dagelijkse bedrijfsprocessen op het gebied van Finance of Operations - gebruikers van Europese Topcon bedrijven ondersteunen bij het efficiënt en effectief gebruiken van dit nieuwe ERP-systeem: SAP by Design (ByD).


Als Specialist Finance (m/v) help je onze gebruikers bij het oplossen van problemen en beantwoord je vragen met betrekking tot SAP ByD en de daarmee samenhangende processen binnen jouw werkgebied Finance. 
Je volgt openstaande vragen op en voert bedrijfsgegevens in, onderhoudt deze en bent verantwoordelijk voor het bewaken van én rapporteren over de integriteit van de gegevens die onze lokale gebruikers zelf onderhouden. Jij onderhoudt daarentegen zélf de instellingen binnen ons SAP ByD systeem en genereert (standaard) rapportages voor de systeemgebruikers binnen jouw discipline en past deze aan waar nodig. Daarnaast voer je acceptatie-tests uit bij periodieke nieuwe software releases en ziet er op toe dat - op aangedragen issues / ingediende verzoeken - adequaat en tijdig wordt gereageerd. Je bent verantwoordelijk voor correcte configuratie van het systeem en dito relevante en correcte rapportages.

Functie-eisen

Van jou verwachten we:

  • Aantoonbaar HBO werk- en denkniveau op het gebied van Finance met meerdere jaren operationele ervaring en verantwoordelijkheid binnen een internationale organisatie.
  • Uitgebreide ICT-kennis / gebruikerservaring van een geïntegreerd ERP systeem en kennis/ervaring met SAP ByD of andere ERP oplossingen.
  • Ervaring in de bedrijfstak van medische instrumenten is een pré.
  • Gezien het internationale karakter van Topcon, verwachten we een uitstekende kennis van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Extra informatie

Wat wij bieden:
Topcon is een gezond bedrijf met een aangename en comfortabele werksfeer, waar collegialiteit van groot belang is. We bieden een fulltime dienstverband met een werkweek van 37 uur, vooralsnog voor de duur van 1 jaar. Een marktconform salaris, 13e maand, 25 vakantiedagen en ruimte voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Meer informatie over Topcon Europe Medical B.V. vind je op onze website www.topcon.eu, waar je klikt op Eye Care.

Wil jij graag werken in een team met een aangename werksfeer, waarbij collegialiteit hoog in het vaandel staat, voldoe je aan de gestelde eisen en ben je enthousiast om bij deze wereldspeler op het gebied van hightech oogheelkunde en optometrische apparatuur aan het werk te gaan? Dan nodigen wij jou uit om te solliciteren via de solliciteerknop.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Acquisition in response to this advertisement is not appreciated.