Trainee product & service

 • Mussenstraat 15, 1223 PC Hilversum, Netherlands
 • Voltijds

Beschrijving van het bedrijf

Waar is TinQwise non-stop mee bezig? 

Iedereen heeft het in zich om te groeien. Daarom geloven wij in samen doen, samen grenzen opzoeken, samen leren. Wij maken vernieuwende leeroplossingen die het beste uit de groep halen. Meer informatie? Voorbeelden van wat we maken? Weten voor welke mooie klanten we werken? Kijk vooral op www.tinqwise.nl. 

Functieomschrijving

Vers van de studie? Of al een beetje werkervaring? Een perfecte tijd voor een traineeship! Bij het traineeship product en service van TinQwise word je opgeleid tot Service Delivery coördinator  Je opleiding vindt plaats in en rondom de algemene servicedesk van TinQwise. Je leert de diensten van TinQwise en de onderliggende software (Qollab) kennen en van daaruit adviseer je onze klanten.  Uiteraard begeleiden we je daarin, zodat het een optimale leerervaring wordt. Kick-start je carrière bij TinQwise! 

Hoe werkt het?  

Het traineeship product & service bij TinQwise houdt in  dat je een jaar lang de servicedesk van TinQwise draait. Je adviseert de klant en leidt deze op in het gebruik van de software en onze diensten. Daarnaast geef je vanuit jouw kennis en ervaringen met de klant input aan de structurele ontwikkeling van onze services.  Je bent geboren om de brug te vormen tussen de klant en de project- en productteams en bent continu op de hoogte van wat er in de markt speelt.  

Jij staat aan het roer van jouw eigen ontwikkeling. Naast je werk als service delivery coördinator word je opgeleid om deel te nemen in één van onze productteams  als product owner, ontwikkelaar, consultant of productmanager. Je duikt in de meest uiteenlopende vraagstukken van opdrachtgevers en weet overal een passende oplossing voor te vinden. Trainees in voorgaande jaren hebben bijvoorbeeld meegewerkt aan projecten voor IKEA, ProRail en ABN Amro. Zo’n leerzaam jaar staat hoe dan ook goed op je CV, maar na dit jaar gaan we graag met jou in gesprek over jouw volgende stap binnen TinQwise.  

Tijdens je traineeship is het veel learning on the job. Dat vullen we aan met trainingen op het gebied van vakkennis, praktische vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een mentor en je maakt onderdeel uit van een team met allemaal ervaren TinQers die je graag helpen om verder te komen. Nieuw verworven vaardigheden breng je meteen in de praktijk door de service te verzorgen voor echte klanten. Je werkt deels vanuit Hilversum (TinQwise), deels vanuit Amsterdam (Qollab) en deels vanuit huis.  

Alles op een rijtje 

 • Een traineeprogramma van een jaar met bijbehorende trainingen en intensieve begeleiding.  
 • Slimme en sociale collega’s (waar je ook nog mee kunt lachen). Dat betekent dus: écht samenwerken, van elkaar leren, gezellige lunches en teamuitjes waar je nog tijden op kan teren. 
 • 10% van je tijd is er ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. 
 • Salaris van € 2.072 bruto per maand (op basis van eventuele werkervaring). Laptop van de zaak, vergoeding voor telefoonkosten en pensioenregeling vinden wij heel normaal.
 • Professionele én inspirerende werkomgeving met flexibele werktijden.  

Functie-eisen

Als trainee… 

 • ben je HBO of WO afgestudeerd; 
 • heb je ervaring met (en liefst opleiding in) het omgaan met softwaretechnologie; 
 • word je wild enthousiast van digitaal leren; 
 • heb je affiniteit met en wil je groeien in zakelijke dienstverlening; 
 • ben je aantoonbaar klantgericht en service georiënteerd; 
 • ben je stressbestendig en in staat om te gaan met vele trajecten, taken en verzoeken tegelijkertijd; 
 • heb je een natuurlijke drang om jezelf op de hoogte te houden van de laatste trends in de markt; 
 • heb je uitstekende beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift; 
 • weet je jouw ideeën over te brengen, te luisteren en zelf aan de slag te gaan. Kortom: je bent communicatief, zelfstandig en weet dingen voor elkaar te krijgen. 

Aanvullende informatie

Belangrijke feiten 

Een eerste selectie vindt plaats op basis van je brief en CV. Wanneer je door bent naar de volgende ronde vragen we je om jezelf te pitchen. Als je ook daarvoor slaagt, volgt er een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Op basis van dit gesprek maken we onze definitieve keuze.  

Waar wacht je nog op

Stuur je CV en motivatie uiterlijk 15 oktober 2020 via dit sollicitatieformulier. Als je vragen hebt, mail Marloes Beers via marloes @tinqwise.nl. Ook bereikbaar via 035 538 56 56. Tot ziens hè..! 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.