Casemanager

 • Voltijds
 • Afdeling: Human Resources

Beschrijving van het bedrijf

DYKA Nederland is een toonaangevende productie- en verkooporganisatie van kunststof leidingsystemen (PVC, PE en PP). De productie, centrale distributie, verkoopafdelingen en overige stafdiensten zijn gevestigd op het hoofdkantoor in Steenwijk. Daarnaast zorgen 21 regionale verkoopvestigingen voor servicegerichte verkoop en toelevering aan handelaren, aannemers, installateurs, overheidsinstanties, nutsbedrijven en de industrie. DYKA Nederland is onderdeel van DYKA Group, die op haar beurt deel uitmaakt van Tessenderlo Group. DYKA Group is internationaal vertegenwoordigd in België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Polen, Tsjechië, Slovenië en Roemenië.

Maar DYKA is meer dan alleen een productie- en verkooporganisatie van kunststof leidingsystemen. Door water, lucht en andere energiebronnen op een betrouwbare, efficiënte en duurzame manier te transporteren, dragen wij elke dag bij aan een betere planeet. Bovendien doen we dit met gerecycleerd of recycleerbare materialen. Wij kunnen dan ook met trots zeggen dat we “Nature’s Network” zijn. 

De cultuur van DYKA is 'Every Day, We-GO'. Deze cultuur is gebaseerd op drie waarden die overeenkomen met de W, G en O in We-GO: We Win Together (Samen Winnen), We Go Beyond (Onszelf Overtreffen) en We Own It (Eigenaarschap Tonen).

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren Casemanager voor 28 tot 32 uur per week. Vanuit het HR team op ons hoofdkantoor in Steenwijk voer jij de regie over het verzuim en het verzuimbeleid binnen DYKA Nederland. Je maakt onderdeel uit van het HR team en rapporteert aan de HR-manager. Samen met leidinggevenden en HR-business partners ben jij verantwoordelijk voor het managen en voorkomen van verzuim. Omdat we binnen DYKA meerdere locaties hebben ben je regelmatig op deze locaties te vinden en vind je reizen geen probleem.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Regie voeren op het re-integratietraject tijdens ziekteverzuim en het opvolgen van alle stappen binnen de Wet verbetering poortwachter. Als Casemanager ben je de spin in het web, waarbij je de leidinggevenden en HR Business Partners actief ondersteunt en adviseert.
 • Effectieve communicatie en samenwerking. Je fungeert als adviseur/expert voor leidinggevenden en HR Business Partners, waarbij je nauw samenwerkt met externe professionals zoals bedrijfsartsen en arbeidsdeskundigen. Je bent de schakel tussen interne stakeholders en externe partijen, zoals het UWV.
 • Proactieve aanpak van verzuim en vitaliteit. Je adviseert, ondersteunt en informeert over processtappen met betrekking tot verzuim en vitaliteit. Het toetsen en controleren van wet- en regelgeving rondom verzuim is jouw verantwoordelijkheid, evenals het signaleren van mogelijkheden voor regres, vangnetten en wettelijke vergoedingen.
 • Samen met HR en leidinggevenden werk je aan het bevorderen van de vitaliteit van medewerkers en het optimaliseren van ons verzuimbeleid. Je bent als casemanager toegankelijk voor medewerkers en leidinggevenden met vragen omtrent verzuimpreventie en andere vragen die de inzetbaarheid van medewerkers beïnvloeden.

Het team

Team HR bestaat uit een HR manager, twee HR Business Partners, twee HR Officers en een stagiair. Op dit moment wordt ons team versterkt door interimmers op de posities van Casemanagement en   Arbeidsvoorwaarden. Het is een nieuw, energiek en gezellig team.

Functie-eisen

 

 • Je hebt een relevante opleiding en ervaring op het gebied van casemanagement verzuim (CROV).
 • Je hebt ervaring met het managen van verzuim- en vitaliteitsprocessen.
 • Je bent proactief, zelfstandig en communicatief sterk.
 • Je ben in staat verbinding te maken tussen verschillende stakeholders en je kan hierin prioriteiten stellen.
 • Bereidheid om te reizen in verband met het bezoeken van de vestigingen in het land.

Aanvullende informatie

Wat bieden wij

 • Salaris tussen € 50.000 en € 70.000 bruto per jaar, inclusief 8% vakantietoeslag;
 • Variabele bonus opportunity (STI) van 10% (met een maximum van 200%);
 • 20 vakantiedagen en 8 ATV-dagen;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een reiskostenvergoeding, collectieve pensioenregeling en mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering;
 • Kansen voor opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s!

Procedure en solliciteren
Voor vragen over de functie of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Gerwin de Boer via +31616091977 of [email protected] of met Nicole Heijboer via +31623780133 of [email protected]

Het maken van een assessment kan onderdeel zijn van de procedure.

Door te solliciteren ga je automatisch akkoord met de bewaartermijn van je persoonsgegevens bij DYKA voor een periode van één jaar.

Privacybeleid